Eskişehir Azerbaycanlılar Derneği Başkanı Uzm. Ecz. Cavid Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir’de yeni göreve başlayan Vali Azmi Çelik’e, hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Eskişehir Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Azerbaycanlılar Derneği Başkanı Uzm. Ecz. Cavid Aydın, Eskişehir Azerbaycanlılar Derneği misyonunu ve çalışmalarını içeren bir dosyayı Eskişehir Valisi Azmi Çelik’e sundu. Eskişehir Azerbaycanlılar Derneği olarak güçlü bir Azerbaycan ve Türk Dünyası Diasporası oluşturma hedeflerini anlatan Başkan Aydın, Eskişehir halkına, kardeş ülke Azerbaycan’ı tanıtmak için bir çok etkinlikler düzenlediklerini Eskişehir Valisi Azmi Çelik’e aktardı. Bunların yanı sıra yapılan ve yapılması planlanan sosyal sorumluluk projelerini de anlatan Cavid Aydın, Eskişehir’de Azerbaycanlı Soydaşlarının ve Azerbaycanlı öğrencilerin karşılaştıkları problemlerin çözümü için Çelik’ten destek istedi.
Ziyaret sonunda Eskişehir Azerbaycanlılar Derneği Başkanı Uzm. Ecz. Cavid Aydın, hatıra olarak anı tabağı ve Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu tarafından çıkarılan Azerbaycan’ın Sesi Dergisi’nin son sayısını, Vali Çelik’e takdim etti.