Eskişehir Odunpazarı Turizm İşletmeleri ve Otelleri Derneği (ESOD) Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeler, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i makamında ziyaret etti.
Odunpazarı turizmine katkı sağlamak amacıyla geçtiğimiz yıl kurulan ESOD, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti. Eskişehir’in turizm payının artmasında en büyük etkenin Başkan Büyükerşen ve ekibinin projeleri olduğunu ifade eden yönetim kurulu üyeleri, Başkan Büyükerşen’e Eskişehir’e kattığı güzelliklerden dolayı teşekkür ettiler.
Dernek olarak Eskişehir turizmi adına hayata geçirilecek her projenin arkasında olduklarını belirten ESOD Başkanı Kerem Canarslanlar, Odunpazarı’nı Türkiye’de bir cazibe merkezi haline getirmek için diğer şehirlerde de çalışmalar gerçekleştireceklerini ifade etti. Odunpazarı’na Eskişehir’de bulunan bütün yetkili mercilerin destek çıkması gerektiğini hatırlatan Canarslarlar, “Odunpazarı Eskişehir’in aydınlanan yüzü. Bu bölgeye Eskişehir halkının da yetkililerinde, sivil toplum kuruluşlarının da sahip çıkması gerekiyor. Bu tarihi bölgeyi kalkındırmak Eskişehir ekonomisine de katkı sağlar. Odunpazarı’nı daha ileriye götürmek için çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükerşen ise yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.