Eskişehir Huzur Sevenler ve Destekleyenler Derneği 13’üncü Olağan Genel Kurul Toplantısı Rixos Otelde yapıldı.
Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, Eskişehir Huzur Sevenler ve Destekleyenler Derneği Başkanı Necip Fazıl Şahin ve dernek yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda davetlinin katılımıyla düzenlenen törende, Dernek Başkanı Necip Fazıl Şahin dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Necip Fazıl Şahin, dernek yönetimini devraldıkları 2013 yılından bugüne dernek gelirlerinin Vali, İl Emniyet Müdürü ve dernek üyelerinin katkıları ile yaklaşık 2,5 kat arttığını ve birçok etkinlik yürüttüklerini, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da kentimizdeki huzur ve güvenlik ortamının devamı, polisimizin suç ve suçlularla mücadelede daha etkili görev yapmasını sağlamak adına Eskişehir Huzur Sevenler ve Destekleyenler Derneği olarak Emniyet Müdürlüğü’ne destek ve katkılarının devam edeceğini belirtti.
İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahin de yaptığı konuşmada, dernek yöneticilerine Emniyet Müdürlüğü’ne yapmış oldukları maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür etti. Şahin, ülkemiz ve Eskişehir’in yoğun ve hassas gündemine rağmen, Eskişehir halkının huzur ve güvenliği için gece gündüz görev yapan teşkilat personelinin moral ve motivasyonunun artırılması bakımından derneğin yapmış olduğu katkıların önemini belirterek, kendilerine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.
Programda ayrıca, İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan personelin moral ve motivasyonunu artırmak, başarılı personeli ödüllendirmek, üstün performans gösteren personelin belirlenerek ‘Ayın Personeli’ seçme uygulaması kapsamında ödül töreni düzenlendi. Ödüle layık görülen Seyitgazi İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Polis Memurları Ali Karapınar, Fatih Güler ve Barış Ada, görevlerinde göstermiş oldukları gayretli ve başarılı çalışmalarından dolayı Nisan ayı "Ayın Personeli" olarak seçilerek, teşekkür belgesi ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.