Afyonkarahisar ilçesine bağlı İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çubuk, Eskişehir’e gelerek, Odunpazarı Akcami Mahalesi’nde tespih satan esnaf Nurettin Sargın’ı ziyareti etti.
Eskişehir’de tespih satarak geçimini sağlayan Nurettin Sargın, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "Eskişehir’in Odunpazarı bölgesinde tespih satan bir esnafım. Geçimimi tespih satarak sağlıyorum. Çok çeşitli tespihlerim bulunmaktadır. İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çubuk tespih almak için İhsaniye’den Eskişehir’e geldi ve esnaf dükkanımı ziyaret etti. Birlikte sohbet ederek tespih çeşitlerini gösterdim. Başkan Şaban Çubuk beğendiği tespihleri satın aldı. Eskişehir’i her yönü ile çok beğendiğini söyledi" dedi.
İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çubuk ise, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "Eskişehir’de çok çeşitli tespih satan esnafı duydum ve İhsaniye’den Eskişehir’e gelerek esnaf Nurettin Sargın’ı esnaf dükkanında ziyaret ettim. Tespih çeşitlerini inceleyerek beğendiğim tespihleri satın aldım" şeklinde konuştu.
Eskişehir’i çok sevdiğini aktaran Çubuk, "Eskişehir’i çok sevdim. Eskişehir’e gelmişken Eskişehir’in turistik yerlerini gezdim. Eskişehir güzel ve beğenilmeye değer şehir olduğu için, tekrar Eskişehir’e geleceğim" diyerek kentten ayrıldı.