Rixos Thermal Eskişehir Müdürü Kerem Canarslanlar, yaz aylarında misafirlerin stresten uzaklaşarak güzel bir hafta sonu geçirmeleri için otellerine beklediklerini söyledi.
Darbe girişimi sonrasında kamu çalışanlarının izinlerinin dondurulmasının ardından çok sayıda çalışan tatillerini yarıda kesip dönmek zorunda kalmış yada rezervasyonlarını iptal ettirmişti. İzinlerinin açılmasına rağmen kamu çalışanlarının birçoğu tatile gitmek yerine şehirde bulunan havuzları tercih etmeye başladı. Eskişehir manzarasıyla iç içe havuz keyfi sunduklarını belirten Canarslanlar, “Gelen misafirlerimiz hem havuzumuzdan hemde termalimizden yararlanabilir. Hafta sonunu stresten uzak doğa ve tarihle iç içe geçirebilirler” dedi.
Hafta sonları havuz başında barbekü partisi yaptıklarını sözlerine ekleyen Canarslanlar, konuşmasının devamında şunları söyledi:
“Misafirlerimizin memnun olması için en ince ayrıntılara kadar düşünüyoruz. Barbekü keyfini konuklarımıza sunuyoruz. Tüm misafirlerimizei hafta sonu tatil keyfine bekliyoruz. Eminizki misafirlerimiz termal kaplıcamız ve havuzumuzda eğlenceli dakikalar geçireceklerdir. Stressiz ve haftanın yorgunluğunu atmak isteyen tüm misafirlerimizi otelimize bekliyoruz.”