Tepebaşı Belediyesi, Kültür Turları kapsamında Beldeevi Kurisyerleri’ni Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile buluşturmaya devam ediyor.
Bu ziyaretler kapsamında Tepebaşı Belediye Başkanı Dt Ahmet Ataç eşliğinde Batıkent ve TOKİ Sıraevleri Beldeevi kursiyerleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. BMM’de öğlen yemeği yiyen ve Cumhuriyet Halk Partisi grup toplantısını izleyen kadınlar Başkan Ataç ile Kılıçdaroğlu’na konuk oldu. Kursiyerleri kapıda karşılayan Kılıçdaroğlu “Eskişehir, Türkiye’nin en güzel kentlerinden birisi. Cadde ve sokaklarıyla insanlarıyla Eskişehir güzel bir kent. Başkanlarınızda çok güzel çalışıyor kıymetini bilin. Beldeevleri’nde güzel çalışmalar yapıyorsunuz ve birbiriniz ile sosyal dayanışma içinde güzel vakit geçiriyorsunuz. Bu beraberliğinizi hiç bozmayın. Buraya kadar gelip bizleri ziyaret ettiniz çok teşekkür ediyorum“ dedi.
Başkan Ataç ”20’den fazla Beldeevimiz var ve burada Tepebaşı kadınları güzel çalışmalar yapıyor. Beldeevlerimiz kadınlarımızı sosyal yaşama kazandırma projesidir. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Kadınlarımız Mustafa Kemal’in askerleridir” dedi.
Meclise ilk kez gelmenin gururunu yaşayan kursiyerler ise “Başkanımıza çok şey borçluyuz. Belde evleri sayesinde bizler evlerimizde durmuyoruz. Birçok etkinliklere katılıyoruz. Gerçekten başkanımıza şükranlarımızı arz ediyoruz. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Ayrıca sayın Kılıçdaroğlu’nu da görmekten dolayı çok mutluyuz” şeklinde konuştular.
Kursiyerler kendi yaptıkları çiniden isimlik, iğne oyalı ahşap sandık hediye ederken Eskişehir’in Tatar böreğini Kılıçdaroğlu’na ikram etti.
TBMM Ziyaretini tamamlayan kursiyerler daha sonra Ankara’nın önemli turizm ilçesi olan Beypazarı’nı gezip görme imkânı da buldu.