Tepebaşı Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesi’ne yaptırılan futbol sahasında sertifika heyecanı yaşandı.
Esentepespor kulübünde yaz okulunda eğitim gören minikler, sertifikalarını aldılar. Düzenlenen törene, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt Ahmet Ataç, EASKF Başkanı Sadri Atam, TÜFAD Genel Başkan Yardımcısı Hüdai Doğu, TÜFAD Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl minik sporcular ve aileleri katıldı.
“Eskişehirspor’un sizlere ihtiyacı var” diyen Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, “Esentepe Mahallesi benim için çok önemli, burası eskiden atıl bir durumdaydı çocuklarımız hem spor yapsınlar hem de eğitimlerini aksatmasın kısa zamanda 8 tane bu tip saha yaptık. Her şey çocuklarımız ve gençlerimiz için efsane Eskişehirspor herkese örnek oldu. Eskişehirspor’un sizlere ihtiyacı var. Bakıyorsunuz hiç Eskişehirli yok. Onun için hem eğitiminizi hem sporunuzu en iyi şekilde yapacaksınız. Ben emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Buranın geleceği çok güzel olacak ben buna inanıyorum” dedi.
Daha sonra yaz okuluna katılan minik sporculara madalya ve sertifikaları verildi. Toplu fotoğraf çekiminden sonra katılımcılara köfte ve ayran ikramı yapıldı.