Anadolu Üniversitesi Kreş ve Gündüz Bakımevi ile Atatürkçü Düşünce Kulübü işbirliğiyle düzenlenen “10 Kasım Atatürk’ü Anma” etkinliği Mustafa Kemal İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe, Anadolu Üniversitesi Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Aslı Yıldırım, Atatürkçü Düşünce Kulübü Başkanı Görkem Yakaroğlu, Atatürkçü Düşünce Kulübü üyeleri ve kreş ve gündüz bakımevi öğrencileri katıldı.
Etkinlikle ilgili olarak Anadolu Üniversitesi Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Aslı Yıldırım, “Günümüzde Atatürkçü düşünceye sahip çıkmak ve bu olguyu yaşatmak, çocuklarımızı küçük yaştan itibaren bu bilinçle yetiştirmek çok büyük önem taşıyor. Kreş ve gündüz bakımevi olarak çocuklarımıza Atatürk sevgisini aşılamak için 29 Ekim ve 10 Kasım haftalarında etkinlikler yaptık. Bu etkinlikler, kulüp iş birliğiyle olunca çalışmalarımız zenginleşiyor.” diye konuştu.
Atatürkçü Düşünce Kulübü Başkanı Görkem Yakaroğlu ise Atatürk’ü ve Atatürkçü düşünceyi yeni nesillere aktarmaya çalıştıklarını, 2-5 yaş arasındaki çocuklara, Atatürk sevgisini kazandırmayı amaçladıklarını ifade etti.
Atatürk’ün hayatının anlatıldığı etkinlik, Atatürk ile ilgili şarkıların söylenmesinin ardından sona erdi.