Eskişehir Odunpazarı İlçe Müftülüğü Yaz Kursları öğrenciler arası halı saha futbol turnuvası, 25 Temmuz 2016 Pazartesi günü İlçe Müftüsü Burhan Çakır’ın santra vuruşu ile başladı.
Bu yıl 12’ncisi düzenlenen Yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrenciler arası gerçekleşecek halı saha futbol turnuvasına 25 takım katıldı. İlçe Müftüsü Burhan Çakır, geleneksek hale gelen Yaz Kur’an Kursu öğrencileri arası futbol turnuvasının hayırlı olması dileklerini iletti. Çakır, gerek çocukların sosyal etkileşimi, gerek sportif faaliyetler ile kaynaşmalarının sağlanması hedeflenerek bu turnuvanın düzenlendiğini bu kapsamda gerçekleşecek maçların kardeşlik, birlik beraberlik içerisinde, centilmence geçmesi dileklerini vurguladı. Turnuvaya katılan öğrenciler ve velileri de böyle güzel organizasyonların düzenlenmesinden duydukları mutluluğu ifade ettiler.
Öte yandan turnuvanın, Yaz Kur’an Kurslarının sona ereceği 26 Ağustos Cuma günü gerçekleşecek final maçı ve kupa töreni ile programın sonlanacağı belirtildi.