Eskişehir Odunpazarı Ülkü Ocağı Başkanlığı ve Ülkücü İşçiler Derneği Kadın Kolları tarafından organize edilen ‘Elden Ele Gönülden Gönüle, Ülkü Ocakları Kermese’ etkinliğinin açılışı yapıldı.
Odunpazarı Alaaddin Parkı’nda düzenlenen ve 9 Ekim’e kadar sürecek olan kermeste açılan stantlarla kadınların hazırladığı ev yapımı yiyecekler ve çeşitli kıyafetler satışa sunuldu. Genç-yaşlı herkesin katkıda bulunduğu kermes, dayanışma içerisinde geçti. Mehter takımının da yer aldığı açılışta çalınan marşlara hep bir ağızdan eşlik edildi.
Ülkü Ocakları Odunpazarı İlçe Başkanı İlham Kumral, “Asıl vazifesi imanlı, ahlaklı ve yüksek karakterli Türk gençliği yetiştirmek olan Ülkü Ocaklarımız, sizlerin de desteği ile geleceğin planlanmasında farkındalık oluşturmak ve bütün çalışmalarını milli birlik, milli kültür ve geleneklerine bağlı bir şekilde sürdürmektedir. Tevhidin ve İslam’ın bu mübarek ayında şahadete eren Hz. Hüseyin efendimizden Kurtuluş Savaşı şehitlerine, cennet vatanımız için canını veren Ömer Halisdemir’den bundan 36 yıl önce dönemin zalim yöneticileri tarafından asılarak şehit edilen Mustafa Pehlivanoğlu ağabeyimize kadar cümle şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” ifadelerini kullandı.
3 gün sürecek olan kermes, 10.00-22.00 saatleri arasında açık bulunacak.