Odunpazarı Belediyesi Meslek ve Sanat Edindirme Kursları’nın (OMEK), 2016-2017 yeni dönem kayıtları başladı.
Yeni binasında yeni döneme merhaba diyecek olan OMEK’te kesin kayıtların 23 Eylül tarihine kadar süreceği belirtildi. Ön kayıtların yıl boyunca devam edeceğini aktaran yetkililer, kayıt yaptırmak isteyen vatandaşların İki Eylül Caddesi Merkez Postane karşısı Odunpazarı Belediyesi Ek Hizmet Binası’na başvuruda bulunabileceklerini ifade etti.
Dikkat çeken branşlar
Yeni binasında yeni dönemde dikkat çeken branşlarla eğitim hayatına başlayan OMEK’te toplamda 41 branş bulunuyor. 26 Eylül tarihinde eğitimlerin başlayacağını ifade eden yetkililer, dikkat çeken branşlar arasında Türkiye Otelciler Birliği (TUROB) ile yapılan protokol kapsamında otelcilik kat hizmetleri ve otelcilik yiyecek içecek servis hizmetleri eğitimi bulunduğunu belirtti. Diğer bir dikkat çeken branşın Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası ile imzalanan protokol kapsamında, kuaförlük ve yardımcı eleman eğitimleri olduğunu ifade eden yetkililer, yaşlı ve hasta bakımı eğitimi de verileceğini belirtti.
Kayıtlarla ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlar, (0222) 240 08 85 numaralı telefondan OMEK kayıt ofisine ulaşabilirler.