Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğünün bir haftalık çalışmaları açıklandı.

Yapılan açıklamada, ekipleri tarafından “Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Bulundurmak” suçu şüphelisi 9 kişinin yakalandığı, şahıslardan 14 gram bonzai, 11 gram esrar maddesi ve 4 adet Extacy hap elde edildiği belirtildi.

“Eskişehir Emniyet Müdürlüğü olarak tüm birimlerimizle halkımızın huzur ve güvenliği için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir” denilen açıklamada, şunlara da yer verildi:

“Ekiplerimizce müdahale edilen olaylarda; 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet pompalı tüfek, 4 adet kuru sıkı tabanca, 24 adet fişek, 9 adet kesici delici alet, çalıntı buluntu 1 adet motor, 6136 s.k. muhalefetten 1 şahıs yakalanmış, ehliyetsizlikten 1 şahsa idari işlem yapılmış, toplam olarak çeşitli suçlardan 17 şahsa adli ve idari işlem yapılmıştır. Son bir haftada 2 bin 489 şahıs ve bin 119 araç hakkında GBT sorgusu yapılmış olup; çeşitli suçlardan aranan 15 şahıs, 2 kayıp şahıs, 3 bakaya yakalanmış, 6 araca ve sürücüsüne trafik yönünden işlem uygulanmış, 4 adet hacizli/yakalamalı araca işlem yapılmış olup, çeşitli suçlardan toplam 56 şahsa adli ve idari işlem yapılmıştır.”