Tepebaşı Belediyesi ve Eskişehir Motosiklet Kulüpleri Birliği tarafından organize edilen ’Musaözü Motofest Festivali’ne, Otistik Çocuklar Farkındalık Derneği (OFDER) ve otistik çocuklar katılarak doyasıya eğlendi.
Festivale ev sahipliği yapan Eskişehir Motosiklet Birliği yetkilileri, OFDER üyelerine ve otistik çocuklara yemek ikramında bulundu. Çocuklara, oyuncak motosiklet hediye edilmesi ve motosikletlerle de gezdirilmesi keyifli anlar yaşattı.
Etkinliğin ilerleyen zamanlarında OFDER için ayrılan alana CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ziyaret etti. OFDER Başkanı Telat Türeli, milletvekili Utku Çakırözer ve Başkan Ahmet Ataç ile bir süre dernek hakkında sohbet etti. Çocuklarla ilgilenen Çakırözer ve Ataç, Eskişehir Motosiklet Kulüpleri Birliği adına festival yetkilisi Gürsel Tokgöz’e teşekkür belgesi takdim etti.
OFDER Başkanı Telat Türeli ise düzenlenen etkinlikle alakalı olarak, “Eskişehir’in tüm fertleri düzenledikleri her organizasyonda çocuklarımıza destek olmakta, bizlerin yanında olduklarını hissettirilmektedir. Bugün Eskişehir Tepebaşı Motofest Musaözü Festivali’ne bizleri ve çocuklarımızı davet eden, çocuklarımızın güzel bir gün geçirmesine yardımcı olan Eskişehirli motosiklet severlere teşekkür ederim" şeklinde konuştu.