Eskişehir’de sosyal sorumluluk projelerinde yer alan Auto Show 26 üyeleri, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nünde işçi üyeleri için piknik düzenledi.
Ankara yolu üzerinde buluşan otomobil tutkunları, yaklaşık 100 araç ile birlikte Sakarya nehrinin kıyısına hareket ettiler. Otomobili olmayan kişilerin, piknikten geri kalmaması için bir de otobüs ayarlandı. Piknik organizasyonuna, Kanserle Yaşam Derneği ve Orkun Klasik üyeleri de katıldı. Çifteler Belediyesi’nin düzenlediği yerde piknik yapan katılımcılar, ardından Kongre Merkezi’ndeki "Bizimkiler" isimli Kanserle Yaşam Derneği üyelerinin oynadığı tiyatroyu izlediler.
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün örneklerini sergilediklerini anlatan Auto Show 26 Başkanı Hasan Akbaş, "1 Mayıs’ın ismine yaraşır bir kutlama olduğunu düşünüyorum. Aramızda çok sayıda emekçi kardeşlerimiz var. Onların emeklerine karşılık gelmese de, stres attıkları ve rahatladıkları bir gün geçirmek için uğraştık. Emek ettik, dayanışma örnekleri sergiledik. Herkes çok memnun kaldı çünkü birlik ve beraberlik vardı. Ben burada da bizi yalnız bırakmayan özellikle bayanlara yani Auto Show 26 Women grubuna teşekkür ediyorum" dedi.