Eskişehir Özel Ümit Hastanesi, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi ile sağlık alanında işbirliği protokolü imzaladı.
Eskişehir Özel Ümit Hastanesi İdari Direktörü Dr. Oktay Tanrıverdi, Eskişehir Özel Ümit Batıkent Hastanesi Başhekimi Dr. Selim Murat Ürer ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Eskişehir Şube Başkanı A. Vahap Satıcıoğlu ortak bir işbirliğine imza attı. İki kurum arasında imzalanan sağlık protokolü kapsamında Eskişehir Özel Ümit Hastanesi, MÜSİAD üyelerine sağlık alanında indirimli hizmet verecek.
SAĞLIK TURİZMİNE KATKI SAĞLAYACAK
MÜSİAD şube binasında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan MÜSİAD Şube Başkanı A. Vahap Satıcıoğlu, dernek olarak Eskişehir’e katkı sağlama konusunda taşın altına ellerini koyduklarına dikkat çekerek, bu kapsamda sağlık turizminde de çalışmalara başladıklarını ifade etti. Özel Ümit Hastanesi’nin Eskişehir başta olmak üzere gerek bölgede gerek sağlık turizminde hizmet kalitesini fazlasıyla kanıtlayan ve adını en iyi şekilde duyuran bir hastane olduğunu belirten Satıcıoğlu, “Kurumsal olarak üyelerimiz için yapacağımız bu anlaşma çok büyük fayda sağlayacak. MÜSİAD olarak 79 ülkede 177 temsilciliği ile Türkiye’ye hizmet eden bir işadamları derneğiyiz. Biz de Eskişehir’e sağlık turizmi alanında katkı sağlamak için, yurtdışı temsilciliklerimizde Eskişehir Özel Ümit Hastanesi’ni tanıtmak ve kalitenizi sunmak için çalışacağız. Protokolde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
GÜÇ BİRLİĞİ YAPILACAK
Eskişehir Özel Ümit Hastanesi İdari Direktörü Dr. Oktay Tanrıverdi de MÜSİAD ile yaptıkları protokolün her iki kurum için de başarılı bir sonuç ortaya çıkaracağının altını çizerek şunları dile getirdi:
“Hastanemiz sağlık hizmeti alanında hem kentimiz hem de bölgemizde kaliteli hizmet üretme hedefiyle hareket etmekte ve bunu da iyi bir noktaya kadar da sağlamış durumdadır. Türkiye’nin en güzide iş dünyası derneklerinden biri olan MÜSİAD ile ortak hayallerimiz var. Eskişehir’e daha ne yapabiliriz? Eskişehir’e nasıl daha fazla katma değer sağlarız ile ilgili dışarıdan kaynak temin etmeye dayalı yurtdışı projemiz de var. Bu ortak hayaller için güçlerimizi birleştireceğiz. Yıllardır MÜSİAD üyesiyiz ve üyelerimiz için de küçük de olsa bir fayda sağlamak için bu protokolü imzalıyoruz. Hayırlı olsun.”
Açıklamaların ardından protokol imzalandı. Protokol kapsamında MÜSİAD üyeleri ve birinci derece yakınları Ümit Hastaneleri’nin kaliteli hizmetinden ayrıcalıklı olarak faydalanabilecek.