Eskişehirli ressam Güngör Kibaroğlu’nun resim sergisi; Odunpazarı Belediyesi ve Eskişehir Kültür Sanat Derneği (ESKÜDER)’in destekleriyle, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde açıldı.
Eskişehirli şair, yazar ve ressam olan Güngör Kibaroğlu, resim sergisinin açılışında bir konuşma yaptı. Kibaroğlu, ’’Son 7 yılda Gülümser Uluçay Resim Atölyesi’nde yaptığım yağlı boya resimlerimi, sergilememde büyük destekleri olan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve ekibine, ESKÜDER Başkanı Gazi Durusu ve üyelerine, açılışa katılan tüm sanatsever dostlarımıza teşekkür ederim’’dedi.
Düzenlenen resim sergisinin açılışını, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt gerçekleştirdi. Başkan Kurt yaptığı açılış konuşmasında, “Biz Odunpazarı Belediyesi olarak, Odunpazarını sanatın merkezi yapmaya gayret ediyoruz. Sanat ve sanatçıya gereken desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Bunun somut örneği olarak, Odunpazarı’nda ’Sanat Sokağı’ oluşturacağız. Eskişehirli yazar, şair ve ressam Güngör Kibaroğlu’nu bu resim sergisini açtığından dolayı kendisini tebrik ediyorum” diye ifade etti.
Sanat ve resim severler, resim sergisini 27 Mayıs akşamına kadar devam edecek.