Sivrihisar Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Arslan ile yönetim kurulu üyeleri, Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Kayıhan Çağlar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyaret sırasında Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Arslan, yönetim kurulu üyeleri başhekim Çağlar’a yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette konuşan Dernek Başkanı İsmail Arslan konuşmasında, derneğin 1998’de kurulduğunu hatırlatarak, “Eldeki kısıtlı imkanlarla bugüne kadar kiralık mekanlarda hemşerilerimizi bir araya getirebilmişti. Haziran 2015’te göreve geldiğimiz günden bugüne gösterdiğimiz çaba ve aldığımız desteklerle Sivrihisarlılara layık münezzeh ve nezih bir mülk edindirmiş bulunmaktayız. Şimdi ise hemşerilerimizi ziyaret ediyoruz. Kayıhan Bey ailesi ile birlikte Sivrihisar’ın ekmeğini yemiş, suyunu içmiş ve havasını teneffüs etmiştir. O dönemde kendisi, Sivrihisar Devlet Hastanesi Başhekimliği sırasındaki samimi, çalışkan ve güleryüzlü hizmetleri ile halkın gönlünde taht kurmuştur. Sivrihisar’dan Eskişehir’e gelişinden 14 sene geçmesine rağmen bulunduğu tüm görevlerde Sivrihisarlılara memleketlisi niteliğinde sahip çıkan Kayıhan Beyi hemşehriolarak görüyor ve derneğimize üye olmaya davet ediyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Çağlar ise, “Ziyaretiniz, benim için oldukça anlamlı ve bir o kadar da duygu yüklü 2000 yılında meslek hayatıma Sivrihisar’da başlamış, ailemle oraya yerleşmiş ve ön kabul olmaksızın Sivrihisar halkı ile oranın çocuğu imişim gibi hemencecik kaynaşıvermiştik. Bunun sebebini, gönül gözlerimizin ve iletişim kanallarımızın açık olmasına bağlıyorum. Nihayetinde 2002 senesinde Sivrihisar’dan ayrıldığımda unutulmayacak pek çok hatıra bırakmıştık. Sivrihisarlı hemşerilerimle kaliteli, içten ve güvene dayalı birliktelikler yaşamaya hâlihazırda devam etmekteyiz. Onurlandıran ziyaretiniz, manevi değeri tarifsiz plaketiniz ve fahri üyelik davetiniz için şahsınız ve yönetim kurulu nezdiniz de tüm Sivrihisarlılara teşekkür ederim” diye konuştu.