Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri güz dönemi kayıtları her dönem olduğu bu yıl da büyük ilgi gördü.
Pazar günü saat 10.00’da başlayan kurs kayıtları için üniversiteli gençler sabahın erken saatlerinde merkezin önünden başlayarak arka sokağa ulaşan kuyrukta sıraya girdi. Tepebaşı Belediyesi personeli tarafından kuyrukta bekleyen gençlere sıcak çorba ve çay ikram edildi.
Kağıt Takı, taş boyama, karakalem çizim, cam mozik, acil ve ilk yardım, sosyal medya okur yazarlığı, balıkçılık, trekking, Rusça, sosyal temalı oyun yaratma, inovasyon eğitimi alanlarında yaklaşık bin genç kayıt yaptırdı. 5 gün sürecek olan kurs kayıtları ilk gün ilgi sebebiyle dolarak tamamlandı.
Ayrıca gençler EURODESK, Genç Bank, Tepebaşı Gençlik Meclisi, Toplum Gönüllüleri Vakfı, Eskişehir Toplum ve Sanat Derneği, Akut ve Tema’nın stantlarından çalışmalara katılmak için kayıt yaptırdı.
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da, kayıt çalışmalarına katılarak gençlerle sohbet etti. Başkan Ataç, “Tepebaşı’nda gençlerin kendi yönettiği merkezler oluşturduk. Bu merkezlerimizde gönüllülük anlayışını geliştirdik. Bu anlayışın karşılığını her yıl kayıt dönemi yüzlerce gencin ilgisi ile alıyoruz. Bu çalışmalara gönül veren gençlerimize teşekkür ediyorum” dedi.