Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Fen İşleri ve Temizlik İşleri şantiyeleri ile belediye binasında personel ile bayramlaştı.
Her sene bayram öncesinde gelenekselleşen bayramlaşma, yaklaşan Kurban Bayramı için de devam etti. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, güne Fen İşleri şantiyesinde personeli ile bayramlaşarak başladı. Tüm çalışanlar ile tek tek el sıkışan be bayramını kutlayan Başkan Ataç, burada yaptığı konuşmasında personeline şöyle hitap etti:
Tepebaşı’nda kazanılmış bu başarıyı elden bırakmamak lazım. El birliği ile Tepebaşı’nı örnek bir duruma getirdik. Bunda sizin emekleriniz kesinlikle göz ardı edilemez. Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Biliyorsunuz bir 15 Temmuz yaşadık. Her yerde söylüyorum, 15 Temmuz’un çok önemli bir tarafı var. Bir gerçeği tekrar hatırlattı aslında. Mustafa Kemal Atatürk’ün ne kadar büyük olduğunu, bu ülkeye vermiş olduğu değerlerin ne kadar önemli olduğunu bir kere daha insanlar gördü. Bu bizim için çok önemli arkadaşlar. Gerçekten de onun gösterdiği yolun dışında bir yol başarıya ulaşamıyor. Demokrasi içimize kadar sinecek. Demokrasi sadece dilimizde olmamalı. Biz her zamanki gibi işimize bakacağız. Önümüz bayram, uzun bir tatil ama yoruldunuz, böyle bir tatili hak ediyorsunuz. Sizlere ailelilerinizle, büyüklerinizle, çocuklarınızla beraber sağlık içinde, huzur ve barış içinde bir bayram diliyorum."
Buradaki bayramlaşmanın ardından Başkan Ataç, belediye binasında ve Temizlik İşleri şantiyesinde de personeli ile bayramlaştı.