Tepebaşı Belediyesi, personeline iş ve yaşam motivasyonunu attırmak için “Hayatını Erteleme Kendini Yenile” konulu eğitim verdi.
Meclis salonunda düzenlenen eğitime, Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcıları Melih Savaş, Fikriye Güven Zaptiye ve belediye personeli katıldı. Eğitime konuşmacı olarak katılan bir alışveriş merkezi Müdürü Zehra Kutlu, belediye ekibine güne başlarken bir hayat hedefi olması ve yaptığı işi severek yapmasını önerdi. Zehra Kutlu tüm personele yaşama dair mutlaka günlük, aylık ve yıllık hayat hedefleri olmasını bu hedeflerini gerçekleştirebilmeleri için kendilerine güvenmelerini söyledi. Çocukken başarı ile ilgili öğrenilmiş çaresizlikleri ve hata yapılınca söylenen ’Senden adam olmaz’ algılarını değiştirmesine yardımcı olacak bazı tecrübelerinden bahsetti. Kişinin önce kendini mutlu etmesi gerektiği, kendisine zaman ayırmasını, aldığı kararları ertelemeden uygulamasını, kendi stresini azaltacak çözümler aramasını, zor insanlarla nasıl başa çıkacağını anlattı. Eğitime katılanlara son olarak yaşamda edindiği kendi tecrübelerini, kararlarını nasıl hayata geçirdiğini ve bu kararları uygularken nelerle karşılaştığını paylaştı.
Etkinliğin sonunda Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcıları Fikriye Güven Zaptiye ve Melih Savaş ile belediye personelleri tek tek Zehra Kutlu’ya destekleri için teşekkürlerini sundu.