Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü personeline “İletişim Sihirbazı” adı altında bir eğitim verildi.
Belediye Encümen salonunda Kurumsal İletişim ve Danışmanlık Koçu Sevil Demirel tarafından verilen eğitime, veteriner işleri bünyesinde çalışan personel katıldı. Personele “İletişim Sihirbazı” sayesinde iş hayatının ve günlük hayatın stresinden kurtulmasını, sağlıklı bir şekilde hedef belirlemelerini, başarılı, mutlu bir hayata kavuşmaları için gerekli motivasyonu kazanmalarını ve birim olarak halka yapılan hizmetin daha kaliteli olmasını nasıl sağlayacakları anlatıldı.
Eğitim sonunda bir açıklama yapan Demirel, “Bugün Tepebaşı Belediyesi çalışanlarına İletişim Sihirbazını anlattık. Kimmiş bu sihirbaz hep beraber eğlenerek öğrendik. İletişimin ne üzerine olduğunu, kişilerarası iletişiminde ekip çalışanları arasında iletişim nasıl olmalı bunlar hakkında konuştuk” dedi.
Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşler Müdürü Yusuf Selek, yaptığı açıklamada, “Biz belediyemizin dış yüzüyüz. Bu dış yüzünü de iyi temsil etmemiz gerekiyor. Burada vatandaşlara karşı davranışlarımızı gözden geçirmiş olduk. Bedensel, söz ve diğer etkilerin vatandaşı nasıl etkilediğini öğrendik. Hizmet kalitemizin daha da iyi olması için bu eğitimlere devam edeceğiz” dedi.