Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Yeşil Sakarya Üreticileri Birliği üyeleri ile bir araya gelerek tarım alanında gerçekleştirilecek çalışmalar ile ilgili fikir alışverişi yaptı.
Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan önderliğinde Başkan Ataç ile bir araya gelen üreticiler, bölgenin tarım alanında geleceğini konuştu.
Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan, Tepebaşı Belediyesi’nin tarım alanında her zaman yanlarında olduğunu belirterek, tarım ve çevre alanında büyük atılımlar yapan Tepebaşı Belediyesi ile üreticilerin yeni projelere imza atacağını söyledi.
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da, Tepebaşı Belediyesi’nin başta Tarım Danışma Birimi olmak üzere ilgili birimleri ile tarımı ve hayvancılığı desteklediğini belirterek, “Değişen Büyükşehir Yasası ile ortaya çıkan sorunların giderilmesi için üreticilerimizle el ele çalışıyoruz” dedi.
Başkan Ataç tarım alanında güneş enerjisini kullanılması adına öncü projelere imza attıklarını söylerken bu alanda yapılan çalışmalarda da çiftçilere yol gösterici olacaklarını belirtti. İl Özel İdare’den kendilerine devredilen soğuk hava depoları ile ilgi de konuşan Başkan Ataç, “Bu depolar ile ilgili bir proje üzerinde çalışıyoruz. Çevreci çözümlerle Tepebaşı’na yakışan bir tesisi oluşturarak çiftçilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.