Türk Eğitim-Sen Eskişehir 1 No’lu Şube Başkanı Haydar Urfalı ve yönetim kurulu üyeleri, Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Kayıhan Çağlar’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Başkan Urfalı ve Yönetim Kurulu üyeleri Sezgin Sarı, İlhami Öner, Murat Erokutan ve Kamil Görgün, yoğun gündemden dolayı Başhekimlik görevine gelen Op. Dr. Çağlar’a ziyarette bulunamadıklarını söyledi. Başkan Urfalı ve beraberindeki ekip, Başhekim Op. Dr. Kayıhan Çağlar’a görevinde başarılar diledi.
Başhekim Dr. Kayıhan Çağlar ise: “Türkiye’de Türk milleti olarak ‘Öğretmenler Günü’nü 24 Kasım’da kutlamaktayız. Öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ebeveyni ile eş değer oranda hayata hazırlayan, bilgi ile buluşturan, zihnindeki birikimi kalbindeki sevgi ile harmanlayıp onlara ilim ve irfan aktaran fedakar eğitim neferleridir. Bu nazik hayırlama ziyaretiniz ile şeref buldum. Türkiye Kamu-Sen’e bağlı en büyük iş kolu Türk Eğitim-Sen Eskişehir 1 No’lu Şube Başkanı Sayın Haydar Urfalı ve yönetim kurulu üyelerimize hem teşekkür eder hem de şahsınızda tüm öğretmenlerimizin ’24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ederim. Ayrıca eğitimcilerin hak arama mücadelesinde göstermiş olduğunuz çabaları takdir ve tebrik ederken bu yolda yolunuzun açık olmasını canı gönülden arzu ederim” diye belirtti.