Türk İş Eskişehir İl Temsilciliği ve sendikalar, 1 Mayıs’ta Cumhuriyet Bayramı’nın kutlandığı Atatürk Bulvarı’ndaki Atatürk heykeli önünde toplanacak.
Türk İş’in genel istemi içinde bir çok illerdeki sendikalar 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda Çanakkale’ye gitme eğiliminde olurken, Türk İş Eskişehir İl Temsilciliği ve sendikalar, 1 Mayıs’ta Cumhuriyet Bayramı’nın kutlandığı Atatürk Bulvarı’ndaki Atatürk heykeli önünde toplanacak. Türk İş İl Temsilcisi Nejat Kılıç, temsilciliğe bağlı sendika şube başkan ve yöneticileri ile 1 Mayıs ile ilgili toplantılar yaptıklarını belirterek, “Şube başkanlarımız görüşlerini ve dileklerini dile getirdiler. Ayrıca sivil toplum örgütlerinin de istemlerini de dikkate alarak 1 Mayıs’ta Atatürk Bulvarı’nda olacağız” dedi.
Atatürk Bulvarı’nda bir araya geleceklerini belirten Kılıç, “Burada Atatürk heykeline çelenk koyup, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra bir basın açıklaması yapacağız. Daha sonra yürüyerek Şehitliğe giderek dualar okuyacağız” diye konuştu.