Eskişehir Valisi Azmi Çelik, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Uysal Ağaoğlu’na iade-i ziyarette bulundu.
İl Jandarma Komutanlığına gelişi esnasında askeri törenle karşılanan Vali Çelik, daha sonra ziyaret anısına Komutanlık Şeref Defterini imzaladı. Ardından İl Jandarma Komutanı Ağaoğlu’nun makamına geçen Vali Çelik, şehrin güvenliği ve vatandaşların huzurunun sağlanması noktasında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Eskişehir’deki insanların yaşamlarını huzurlu bir şekilde sürdürmeye çalıştıklarını dile getiren Vali Çelik, alınan güvenlik tedbirlerinin bunda büyük rol oynadığını söyledi.
Eskişehir’deki görevine ilk başladığı zaman kendisine hayırlı olsun ziyaretine gelen İl Jandarma Komutanı Ağaoğlu’na teşekkürlerini ileten Vali Çelik, şehirde asayişin sağlanması için hep birlikte çalışacaklarını bildirdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Jandarma Komutanı Ağaoğlu da, Vali Çelik’in iyi niyet dileklerine teşekkür etti. Eskişehir’de yaşayan insanların güvenli bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri için, güvenliğin sağlanması adına ellerinden ne geliyorsa yaptıklarını aktaran Komutan Ağaoğlu, yapılan çalışmaları anlattı.