Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Odunpazarı Kaymakamı A. Selim Parlar’ı ve Tepebaşı Kaymakamı Salih Keser’i makamlarında ziyaret etti.
İlk olarak Odunpazarı Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Çelik, Kaymakam Parlar’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Geleneksel el sanatlarının yaşatıldığı ilçede, Osmanlı döneminden kalan mimari örneklerin bulunduğunu aktaran Kaymakam Parlar, Vali Çelik’in ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Sohbet havasında geçen ziyaretin ardından Vali Çelik, kaymakamlık personeli ile tanıştı. Odunpazarı Kaymakamlığı ziyaretinden sonra Vali Çelik, Tepebaşı Kaymakamı Salih Keser’i ziyaret etti. İlçenin genel yapısı hakkında bilgi aktaran Kaymakam Keser, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. İlçe sınırlarında bulunan Anadolu Üniversitesi’nin, Eskişehir Tren İstasyonu’nun, TEI (TUSAŞ) ve TÜLOMSAŞ gibi önemli kuruluşların bölgeye canlılık verdiğini söyleyen Kaymakam Keser, ilçenin hızla geliştiğini, kaymakamlık olarak kültürel faaliyetlere büyük önem verdiklerini kaydetti.
Odunpazarı Kaymakamı Parlar’a ve Tepebaşı Kaymakamı Keser’e gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Vali Çelik, her iki ilçenin de önemli çalışmalar yaptığını belirtti. Kaliteli hizmet anlayışı içerisinde devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu bildiren Vali Çelik, “Vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamalarını sağlamak için, devletimiz her türlü imkanlarını seferber etmektedir” dedi.