Eskişehir Valisi Azmi Çelik, İl Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında Müdür Dr. Ali Mumcu’dan bilgi aldı.
Sağlıkta hizmet kalitesinin her geçen gün biraz daha arttığını dile getiren Müdür Mumcu, Eskişehir’de yapılan sağlık çalışmaları hakkında Vali Çelik’e bilgiler aktardı. Sağlık hizmetinden yararlanan Eskişehir halkının memnuniyetini daha yukarılara taşımak adına yeni projeler ürettiklerinden bahseden Müdür Mumcu, “Tüm sağlık kuruluşlarımızda verilen hizmet kalitesini arttırmak için gece gündüz çalışıyoruz” dedi. Eskişehir’deki sağlık kurumları ve hastanelerin mevcut durumlarıyla ilgili bilgiler aktaran Müdür Mumcu, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti Vali Çelik’e iletti.
Sağlık alanında, Eskişehir’in yüksek potansiyele sahip olduğunu ifade eden Vali Çelik ise, insana verilen değerin kaliteli sağlık hizmetinden geçtiğini bildirdi. Verdiği bilgiler için Müdür Mumcu’ya teşekkür eden Vali Çelik, müdürlük binasında hizmet veren birimleri gezdi. Birimler hakkında bilgi alan Vali Çelik, daha sonra İl Sağlık Müdürlüğü’nden ayrıldı.