Cumhuriyetçi Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Hakkari Dağlıca’da şehit olan Üsteğmen Onur İlkhan’ın ailesine ziyarette bulundu.
Vekil Çakırözer, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile birlikte Hakkari Dağlıca’da terör örgütü hedeflerinin ateş altına alınması sırasında meydana gelen patlama sonucu şehit olan Üsteğmen Onur İlkhan’ın baba ocağını ziyaret ederek taziyelerini sundu. Şehidin dedesi ve babasıyla görüşen Çakırözer, partisinin görevlendirmesiyle yurt dışında olduğu için şehidin cenaze törenine katılamadığını ve son derece üzgün olduğunu belirtti.
“BU ATEŞ HEPİMİZİ YAKIYOR”
Taziye ziyaretinde konuşan CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, ülke olarak zor günlerden geçildiğini söyledi. Şehit ateşinin tüm Türkiye’yi yaktığını aktaran Çakırözer, “Gün geçmiyor ki terör nedeniyle acı bir haber almayalım, bir ocağa daha ateş düşmesin. Bu ateş hepimizi yakıyor. Onur’un şahsında tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, siz yakınlarına başsağlığı diliyorum. Sakın unutmayın ki şehidimizin yakını sadece siz değilsiniz, bu ülke, bu ulus yani 78 milyondur. Acıları asla unutmayacağız, alışmayacağız. Kötü günleri hep beraber, birlik ve beraberliğimizle aşacağız. Terörün irademizi ve kararlılığımızı teslim almasına asla izin vermeyeceğiz” dedi.