CHP Parti Meclis Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer ve CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, şehit polis Eskişehirli Muhammet Acar’ın evine taziye ziyaretinde bulundu.
25 yaşında Van’da şehit olan Muhammet Acar’ın evinde okunan 7’inci gün duasına katılan Usluer, gözü yaşlı anneye teselli vermek için yanında oturdu. Usluer, “Böyle bir acının ne tarifi olur ne de bununla ilgili söylenecek bir söz. Siz ne zorluklarla yetiştirdiniz evladınızı, ne koşullarda okuttunuz kim bilir. Biz artık hiçbir eve ateş düşsün istemiyoruz. Benim bir anne olarak yüreğim dayanmıyor sizin yüreğinizdeki ateşi kim bilecek?” şeklinde konuştu.
Acınızı paylaşmaya geldim
Yaslı ailenin ihtiyaçlarını soran Usluer, her zaman onların yanlarında olduklarını söyleyerek elinden gelen ne varsa yapacağını söyledi. Usluer, “Sizin acınızı paylaşmaya geldim. Derdimiz siyaset yapmak değil. Ben de anneyim ve artık televizyonda şehit haberleri duymaktan korkuyorum. İnşallah ülkemiz huzura kavuşacak. Evladınızın yeri cennet. Güzel yavrumuz huzur içinde uyusun, toprağı bol olsun” şeklinde konuştu.