Magazin

2016'nın en iyi android uygulamaları

Abone Ol

Orbot Tor Proxy: Orbot Tor Proxy uygulaması ile Android cihazlarınızdan tüm engelli web sitelerine erişebilir ve kişisel gizliliğinizi koruyabilirsiniz.

Apple Music: Adından da anlaşıldığı gibi müzik uygulaması olan Apple Music,beğendiğiniz müzikleri temel alan liste ve albüm önerileri almanızı sağlar.

Firefox: Firefox aynı masaüstü uygulaması gibi! Mozilla, verilerinizi nasıl topladığına dair bir ipucu veriyor ve uygulama güvenlik ayarlarıyla birlikte... Buna reklam ayarlarını değiştirme seçeneği de dahil.

DeaDBeef Player: Müzik çalar uygulaması olan DeaDBeef Player uygulamasında online radyo da mevcut.

Dolphin Tarayıcı: Android uygulaması olan Dolphin uygulaması internette daha hızlı dolaşmanızı sağlıyor, kendi zevkinize göre tasarlayabileceğiniz bir ana ekrana sahip. Ayrıca ses ve hareketlerle kontrol edebiliyorsunuz.

Opera: Opera reklam engelleyicisi, sayfaları daha hızlı yüklemenize ve kotanızı gerçekten ilgilendiğiniz içerik için saklamanıza yardımcı olur.

Opera mini: Opera mini uygulaması mobil tarayıcı uygulamalarından biri. Size tonlarca mobil verilerden tasarruf sağlıyor ve mobil reklamları engelliyor.

Cookpad Recipes: Mutfakta vakit geçirmeyi sevenler için, yemek tarifleri ve incelemelerini bulabileceğiniz bir uygulama...

Cooking Planner: Herhangi bir Android cihazından giriş yaptığınızda daha önceden kaydettiğiniz yemek tariflerini nereye giderseniz gidin bulabiliyorsunuz...

Seamless: Yemek siparişi verebileceğiniz, kredi kartı ile ödeme yapabileceğiniz bir uygulama.

Untappd: Bu uygulama etranızdaki kafe ve barları keşfetmenizi sağlar. Ayrıca beğendiğiniz yerlerin fotoğrafını paylaşıp yorum bırakabilirsiniz.

Yelp: Size en yakın kafe, yeme içme, alışveriş yerlerini bulmanızı sağlıyor.

Clue: Bayanlar için yapılan uygulamada, ne zaman regl olacağınızı ve ne zaman hamile kalacağınız gibi bilgileri takip edebiliyorsunuz.

Eve by Glow: Kadın sağlığı hakkında bilgileri öğrenebileceğiniz, sağlık verilerini takip edebileceğiniz bir uygulama.

Fitbit: Her gün kaç kalori aldığınızı ve harcadığınızı öğrenebileceğiniz,yoga gibi egzersizler bulabileceğiniz uygulama...

My Asics Run Coaching: Kişiselleştirilmiş eğitim planınızı hazırlayabiliyorsunuz. Ayrıca fitness eğitiminizi en üst seviyeye kadar çıkartabiliyorsunuz.

MyFitnessPal: Kalori sayacı olan uygulamada,yemeklerinizi gün boyunca kaydedebiliyorsunuz ve kaç kalori tükettiğinizi hesaplayabiliyorsunuz.

Runtastic PRO Koşu: Fitness uygulaması koşu yürüyüş bisiklet, kayak gibi aktivitelerini takip ediyor.

Runtastic Six Pack Ab Workout: Spor antremanı yapmanıza yardımcı olan uygulamada, erkek ve kadın avatarlar çeşitli karın egzersizlerini adım adım sizinle yapıyor.

Bandcamp: Dünyanın her yerinde olan müziklere ulaşmanızı sağlıyor ve geniş kapsamlı şekilde size sunuyor. Böylece sevdiğiniz sanatçılardan sevdiğiniz şarkıları indirerek bir liste oluşturabiliyorsunuz.

Pocket Casts: Kullanıcıların farklı podcast kanallarına abone olabilmelerine ve bu yayınları dinleyebilmelerine imkan sağlıyor.

Slacker Radio: 150' den fazla tarz ile kategorilenmiş radyo istasyonuna ulaşabileceğiniz, müziğin tadını çıkarabileceğiniz bir uygulama.

Songkick Concerts: En sevdiğiniz şarkıcı veya müzik gruplarının konserlerini kaçırmamanızı sağlayan bir uygulama.

Spotify: Müzik indirme uygulaması olarak, indirmek istediğiniz şarkıları arama kısmına yazarak dilediğiniz şekilde ulaşabilirsiniz.

Stitcher Radio for Podcasts: Haber, komedi, spor talep üzerine istediğiniz haberlere ulaşabilirsiniz. Arayüzü biraz zor olsa da, Stitcher size hemen hemen her podcast ile bağlantı kuruyor.

Any.do: Bu uygulamada yapacaklarınızı ajandanıza sürükle ve bırak yapabilirsiniz,Bir görevi kaydırarak yapılmış olarak işaretleyebilir ve cihazını sallayarak tamamlanmış görevlerinizi silebilirsiniz.

EasilyDo: Unutkan tipseniz, EasilyDo kurtarıcınızdır. Uygulamayı bir sürü desteklenen sosyal ve takvim hizmetine bağladıktan sonra, birleştirilmiş bir gösterge tablasından basit işlemleri önerir.

Evernote: Herhangi bir şeyi not almanızı sağlayan bir uygulama. Notlar herhangi bir şey olabilir (metin, görüntü, ses veya bir karışım) ve dizüstü bilgisayarlara düzenlenir.

Inbox by Gmail: E-posta gelen kutunuz, iş ve kişisel hayatınızı kolaylaştırmalıdır. Ancak, önemli iletilerin önemsiz olanların arasında gözden kaçırılması bu rahatlığın strese dönüşmesine neden olabilir. Bu uygulama da bunu ortadan kaldırıyor...

30-Mint: Yakınınızda bulunan kişilerle tanışmanın ve sohbet etmeyi sağlayan bir uygulama...

31.Pushbullet: Pushbullet, telefonunuzdan bulmanın en kolay yolu olduğu için kendinize bir bağlantı veya resim e-postası göndermek zorunda kaldıysanız, Pushbullet sizin için. Basitçe söylemek gerekirse, bilgisayarınızla Android arasındaki eksik bağlantıdır.

32.Wunderlist:Dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca kişinin fikirlerini, yapılacak işleri ve görülecek yerleri not etmesine yardımcı oluyor.

33.Adobe Photoshop Express: Otomatik düzeltme ve filtrelerle fotoğraflarınızı daha iyi görünecek şekilde rötuşlamanızı sağlıyor. Ve resimlerinizin daha dikkat çekici olmasını sağlıyor.

34.Autodesk Pixlr:Bu fotoğraf editörü sadece resim mozaikleri oluşturmaktan ziyade görüntülerinize bir dokunuş daha dokunaklı olması için sanatsal efektler ile düzenlemenizi sağlar.

35.Flickr: Android cihazlar için hazırlanmış resmi Flickr uygulaması ile Flickr hesabınıza giriş yapabilir ve hesabınızla ilgili çeşitli işlemler gerçekleştirebilirsiniz.

36. Google Photos :Fotoğraf ve videolarınız otomatik olarak yedeklenip organize edildiği için telefonunuzdaki depolama alanının tükenmesi gibi bir endişeye kapılmadan fotoğraf ve videolarınızı daha hızlı bulup paylaşabilirsiniz.

37.PicsArt Photo Studio: Bu uygulama bir fotoğraf editörü olup, aynı zamanda kolaj oluşturucusu ve çizim aracı..

38. Snapseed: Google'ın Android platformuna ücretsiz açtığı bir fotoğraf düzenleme uygulaması.

39.Calibre Companion:CC, cihaz tabanlı kalibreli kütüphane düzenleyicisidir.

40.Comics:Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir çizgi roman uygulaması.

41.ESPN:ESPN uygulaması çeşitli Amerikan spor liglerinden maç sonuçlarına ve videolara yer veriyor.

42.Flipboard:Tek bir yerden, haberleri yakalamanızı, ilgilendiğiniz konuları takip etmenizi, sizi etkileyen haberleri, videoları ve fotoları paylaşmanızı sağlıyor.

43.Kindle for Android: Amazon.com tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak sunulan bir e-kitap uygulaması.

44.OverDrive: Android cihazınızda OverDrive kullanarak kütüphanenizden e-kitaplar, sesli kitaplar ve video akışı ödünç alabiliyorsunuz.

45. Pocket: Telefonunuzda ya da tabletinizdeki bir yazıyı pocket'e atıp eve gidince bilgisayar başında tekrardan okuyabilirsiniz.

46.Avast Mobile Security: Virüslü dosyaları, gizli bilgileri kimlik avı yöntemiyle ele geçirme gibi arzu edilmeyen faaliyetlere; kötü amaçlı ve casus yazılımlara ve de truva atları gibi kötü virüslere karşı tarar ve güvenliği sağlar.

47.Bitdefender Mobile Security & Antivirus: Android cihazlar için en gelişmiş siber güvenlik uygulaması, cihazınızı internet tehditlerine ve veri hırsızlarına karşı mutlak koruma sağlar.

48.Dashlane:Dashlane, tüm kişisel verilerinizi güvenle saklıyor.

49.LastPass:Dünyanın her tarafındaki insanlar içi çevrimiçi hayatı kolaylaştıran bir parola yöneticisi.

50.Net Nanny: Ebeveynler, bu uygulamayla istenmeyen uygulamaları engellemek, yeni uygulamalar yüklü olduğunda görmek ve hatta onaylanana kadar çalışan yeni uygulamaları önleyebilir.

51.Norton Family: Ebeveyn denetimi yazılımı, çocuklarınızın İnternet ortamında gerçekten neler yaptığını görmenizi sağlıyor.

52.NordVPN: Cihazınızda kullanabileceğiniz güvenli VPN uygulamalarından biri.

53.Private Internet Access VPN: VPN Hizmeti, bağlantınızı şifreleyip size isimsiz bir IP adresi sağlayarak gizliliğinizi korur.

54.Amazon:Android uygulaması ile ürün karşılaştırmadan ürün satın almaya kadar pek çok işlemi güvenli bir şekilde yapabiliyorsunuz.

55.Pinterest:Yaratıcı fikirler keşfetmenize ve bunları saklamanıza yardımcı olan görsel bir yer işaretleme aracı.

56.ShopAdvisor:Size en iyi anlaşmayı ne zaman alacağınızı bildirecek şekilde bir öğenin fiyat geçmişini gösterir. Ayrıca çevrimiçi ve yerel mağazalar arasında hızlı bir karşılaştırma-mağaza da yapabilirsiniz.

57.Samsung Pay: Android Pay'de olduğu gibi Samsung Pay uygulamasına banka kartı, kredi kartı ve hediye kartları girebilir ve mağazalarda ödemek için telefonunuzu kullanabilirsiniz.

58.Slice:Android akıllı telefonlar için özel olarak geliştirilmiş olan Slice it oyunu ile birbirinden farklı geometrik şekilleri düzenleyerek eğlenceli bir zaman geçirmenizi sağlıyor.

59.Wallaby:Wallaby akıllı harcama yardımcısıdır. Bu sadece doğru zamanda doğru kredi kartı kullanarak yüzlerce dolar her yıl kaydetmek için yardımcı olur.

60.Venmo:Venmo banka dereceli güvenlik sistemleri ve veri şifreleme finansal bilgileri korumak için kullanır.