Magazin

2017 Yılında burçları neler bekliyor?

Abone Ol

KOÇ-Aşkta netlik kazanacak! Bu yıl, aşkla ilgili kalbinize sorduğunuz soruların cevaplarının hepsini alacaksınız! 2017 yılının gökyüzü hareketleri size boşlukta kalan, yaşanmamış ne varsa tamamlayacağını iddia ediyor. 2017 yılı, kalbinizden kırık, dökük hatıraları silin diyor! İlişkisi olan bir Koç burcuysanız, 4 Mart'ta burcunuzda gerçekleşecek Venüs Retrosu, 15 Nisan'a kadar ilişkinize dair eksiklikleri size apaçık gösterecek. Özellikle 22 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasında ilişkinizi şekillendirmek isteyebilirsiniz. Eğer evlenmek, bir düzen kurma gibi bir fikriniz varsa, gökyüzü size doğru kişiyi gösterecek.

BOĞA-Ya hep, ya hiç! Bu yıl yanlış insanlara harcayacağınız zamanınız yok sevgili Boğa'lar. Mantığınız duygularınıza baskı yapacak ve ilişkilerinizde daha sağlıklı kararlar alacaksınız. Sizin için 2017 yılı artık, ilişkilere dair beklentilerinizi düşünme ve bir ilişkinin size neler kazandırdığını değerlendirme zamanı. 2017 yılı, yüreğinize güzel bir şarkı fısıldayacak. Önce kendinizi sonra sevginizi keşfedeceksiniz! Kendinizi bile tanıyamayacağınız, yaptıklarınıza, değişiminize hayret edeceğiniz bir aşka düşebilirsiniz bu yıl.

İKİZLER -Kalbinizdeki derinlikleri keşfedeceksiniz! Yılın ilk günlerinden itibaren, ikili ilişkilerinizin ön planda olduğu bir döneme giriş yapıyorsunuz. İlişkinize hareket katmak için bu yıl sık sık seyahat edebilirsiniz. 2017 yılı, erişebildiğiniz her alanda, kendinizi ön plana çıkartmak için size fırsat tanıyacak! Ani karşılaşmalar, yüreğinizde dev yangınlara sebep olabilir. Nisan ayında, ilişkilerle ve önceliklerinizle ilgili kafanızın karışık olduğu günlerden geçeceğinizi vurguluyor bu yıl gökyüzü. Kalbi dolu bir İkizler burcuysanız, 27 Temmuz'da yaşamınızı yönlendiren Güneş ile Mars kavuşum yaparken, kalbiniz yalnızca sevdiğiniz için atacak!

YENGEÇ-Aşkı bulacaksınız! İlişkilerinizde, size heyecan vermeyen ve iyi hissettirmeyen her şeye sırt çevireceğiniz bir yıl yaşayacaksınız! "Sevgimi de aşkımı da değerini bilenle yaşarım" cümlesi, bu yıl aşk hayatınızın mottosu olabilir sevgili Yengeçler. İlişkilerinizde, gidene kal, demeye de niyetinizin olmadığını işaret ediyor gökyüzü. Yılın ilk Dolunayı burcunuzda gerçekleşecek, yollar hep hayal ettiğiniz kişiyle sizi buluşturabilir. Bu da kalbinizi sonuna kadar kimin için açacağınıza karar vermenizi sağlayacak. 2017 yılında duygusal yanınız daha çok ortaya çıkaracak! Aile içinde ilişkilerinizin geliştiğini, bu konuda şansın sizden yana olduğunu göreceksiniz.

ASLAN-Emeklerinizin karşılığını alacaksınız! Yaşamdan umudunuzu hiçbir zaman kaybetmediğiniz için mükâfatlandırılacağınız bir yıla hazır olun! Aşkta her zaman cesurdunuz. Bu yıl ise size ilişkilerinizde en cesur adımları attırmaya hazırlanıyor sevgili Aslan burçları. Yorulduğunuz, yanıldığınız tüm duygularınızdan arınarak giriyorsunuz yeni yıla. 2017 yılına görkemli başlayacaksınız! 28 Ocak'ta gerçekleşecek Yeniay gönül meselelerinize dair yarım kalan duygularınızı tamamlamayı hedefliyor. Eğer yalnız bir Aslan burcuysanız, aşkta, ayaklarınızı yerden kesecek tekliflere hazırlıklı olun ve hızla akan hayata ayak uydurmaya çalışın. Sizin için güzel şeyler bu yıl ani ve beklemediğiniz anlarda yaşanacak.

BAŞAK-İstediğiniz düzeni kuracaksınız! Bu yıl, detaycı yanınız sayesinde ilişkilerde sizin için aydınlanma döneminin başlangıcı olacak. Daha çok kendinize dönüp, kendi iç dünyanızı anlamaya çalışacaksınız. Tecrübe edeceğiniz bu gelişmeler, ilişkilerinizi ifade etmeniz için size yeni yollar sunabileceği gibi, sezgilerinizi kullanmanıza ve ilişkide doğru adımlar atmanıza da yardım edecek. Şubat ayında aklınız ve kalbiniz kime evet diyorsa, onu sahiplenip sıkı sıkıya bağlanacaksınız sevgili Başak burçları. Duygularınızı çoşkulu bir biçimde yaşadığınız bu dönemde, sevdiğiniz kişi de size aynı şekilde karşılık verecek. Mart ayında, burcunuzda etkili olacak Dolunay ile birlikte yapmam dediğiniz birçok şeyi yaptığınızı, ilişkiler konusunda tabularınızı yıktığınızı göreceksiniz.

TERAZİ-Kararlı adımlar atacaksınız! Bugüne kadar sırtınıza yüklediğiniz korku ve kaygıları, silkinip atma zamanı! Çünkü 2017 yılının en şanslı burcusunuz! Sevmeye kapılarınızı kapatırsanız, çok pişman olabilirsiniz. Aşka dair ne kadar aldandıysanız, bu yıl hepsini temize çekme zamanı diyor gök kubbe, kulak verin yeter... Yeni yılın ilk ayında belli karışıklıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak nazik tavrınızla tüm sorunların üstesinden geleceksiniz. Yapmanız gerekenleri sıralarken, zamanın nasıl aktığını fark edemeyeceksiniz. İlişkilerinizde daha tutarlı olabileceğiniz bir yıl yaşayacaksınız.

AKREP-Aşk sizden sorulacak! Değişiminize herkesin hayret ettireceği bir yıldasınız! 2017 yılı sizin için tazelenmek ve yenilenmek demek. Şimdi, koşup da yakalayamadığınız güzelliklere yaklaşıp "Ben hala buradayım!" demenin zamanı! Dilediğiniz, hayal ettiğiniz ne varsa tutup alacaksınız hayattan bu yıl. Her şey sizin ellerinizde... Kişisel değişiminiz devrim niteliğinde bir başlangıcın kapılarını aralamaya hazırlanıyor. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysanız, şubat ayı size bugüne kadar hissetmediğiniz kadar derin ve tutkulu duygular hissettirmeye hazırlanıyor. Ruhunuzun eşini bulacak, adeta bunca zaman onu beklediğinizi düşüneceksiniz. Eğer ilişkisi olan bir Akrep burcuysanız, ilişkinizle ilgili tüm sorunları çözerek, gelecek için önemli bir adım atabilirsiniz. Mart ayında, duygularınızda tam anlamıyla bir aydınlanma yaşayacaksınız.

YAY-Aşkı sorgulayacaksınız! İlişkilerinizde iletişimin önemini anlayacağınız bir yıldasınız! Aile bağlarınız bu yıl tahmininizden daha çok güçlenecek. Sevdiğiniz kişiyle yaşayacağınız sorunların üstesinden analitik zekânızla gelebileceksiniz. Aniden gelişecek fikirlerle dolusunuz! Hayata bakış açınız tamamen değişecek. Şubat ayında, sosyalleşme isteğinizin de artmasıyla birlikte, yalnız bir Yay burcuysanız, enteresan kişiler ilginizi çekebilir. Aynı zamanda geçmiş ilişkilerinizden biri hakkında çok şaşıracağınız şeyler öğreneceksiniz. Baharın kendini göstermesiyle birlikte, kendinize daha çok zaman ayıracağınızı işaret ediyor gök kubbe.

OĞLAK-Kuralları siz koyacaksınız! İlişkilerde beklentilerinizin arttığı yılın ilk günlerinde kendinizi çok kırılgan hissedebilirsiniz. Kendinizle hesaplaşmanız sürerken, ilişkilerinizi yoluna koyma şansını elde edebileceksiniz. Birlikteliği olan bir Oğlak burcuysanız, yaz başında sevdiğiniz kişiyle kısa bir seyahate çıkacaksınız ve bu tatil size çok iyi gelecek. Adeta ruhunuzun dinlendiğini hissedecek ve aşkınızı tazeleyeceksiniz. Eğer hayatınızın aşkını arıyorsanız, yılın ikinci yarısında aslında onun çok uzakta olmadığını göreceksiniz. Aşkta önceliklerinizi yeniden belirleyeceksiniz! Sevginizi en derinlerinizde hissedeceksiniz.

KOVA-Aşkta yaratıcılığınız konuşacak! 2017 yılı, bir önceki yılın öğrettikleriyle beraber, hayatınızda büyük bir sıçrama yaşamanıza zemin hazırlıyor. Gökyüzü bu yıl size birbirinden değerli kapılar aralayacak. Sevdiklerinize karşı daha hoşgörülü olduğunuzu fark edeceksiniz. Bu yıl aşkta yaratıcı yanınız ön plana çıkacak! Yaşadıklarınızın şiirselliğinde kaybolduğunuzu hissedebilirsiniz. Eğer yalnız bir Kova burcuysanız, yeni bir ilişkiye hazır olun. Heyecanlı, ne istediğini bilen, bol tutku kokan bir sevgili adayı, en cazibeli haliyle aşk hanenize girecek. İlişkilerinizde mizah duygusunu daha çok yakalamak isteyeceksiniz. Eğlenceli olmayan kişileri ise bu yıl pek yanınıza yaklaştırmayı tercih etmeyeceksiniz sevgili Kova burçları.

BALIK-Gönlünüzde yeni bir sayfa açılacak! İlişkilerinizde nihai kararlar alacağınız bir yıl yaşayacaksınız! Geçmişin izleri her ne kadar kalbinizi ağrıtsa da bu yıl aşk hayatınızda yeni bir sayfa açma zamanının geldiğini düşünebilirsiniz. Şubat ayında duygularınız yüksek olabileceği gibi kafanız da fazlasıyla karışacak. Eğer geçmiş bir ilişkinizle bağınızı tam olarak koparmadıysanız, nisan ayının ikinci yarısında eski aşkınıza geri dönebilirsiniz. Yalnız bir Balık burcuysanız, mesafeli tavrınızı kaldıracak, size sizi bile unutturabilecek bir aşkı bu yıl çok yakınınızda bulacaksınız. Bu yıl faydalı olma arzunuz daha çok ön plana çıkacak ve sevdiklerinizi sevindireceksiniz.