Magazin

Abdulhamithan Camii'nde Eller, Müslümanların huzuru için semaya kalktı

Abone Ol

Kahramanmaraş'ta Abdulhamithan Camisi'nde Mescid-i Aksa imamı Yunus İkrimavi'nin kıldırdığı sabah namazı sonrası eller, Müslümanların huzuru ve İslam dünyasında akan kanların dinmesi için semaya kalktı.

Kahramanmaraş'ta Abdulhamithan Camisi'nde Mescid-i Aksa imamı Yunus İkrimavi'nin (sol 2) kıldırdığı sabah namazı sonrası eller, Müslümanların huzuru ve İslam dünyasında akan kanların dinmesi için semaya kalktı.

Kahramanmaraş'ta Abdulhamithan Camisi'nde Mescid-i Aksa imamı Yunus İkrimavi'nin kıldırdığı sabah namazı sonrası eller, Müslümanların huzuru ve İslam dünyasında akan kanların dinmesi için semaya kalktı. İl Müftüsü Muhammed Gevher'in (sağ2) de katıldığı programda İkrimavi, Abdulhamithan Camisi Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimi alan öğrencilerden Kur'an tilaveti dinleyip sohbet etti.

Kahramanmaraş'ta Abdulhamithan Camisi'nde Mescid-i Aksa imamı Yunus İkrimavi'nin kıldırdığı sabah namazı sonrası eller, Müslümanların huzuru ve İslam dünyasında akan kanların dinmesi için semaya kalktı. İl Müftüsü Muhammed Gevher'in de katıldığı programda İkrimavi, Abdulhamithan Camisi Kur'an Kursu'ndaki hafızlık eğitimi alan öğrencilerle görüşüp sohbet etti.