Magazin

Akıllı telefonlarda yüklenmesi gereken Oyunlar

Abone Ol

AA OYUNU AA oyunu çıktıktan çok kısa bir süre sonra çok popüler oldu.İndirme sayıları baktığımızda bir çok detay içeren oyunları geride bıraktı.Basit bir oyun görünümüne sahip olsada dikkat edin sinir hastası yapabilmektedir.

Candy Crush Saga Bu oyun ilk çıktığında aşırı derecede bağımlılık yarattı.Bir çok kişi bu oyunları hemen her boş zamanlarında oynadı.bir süre sonra bazı bölümlerde zorlanınca popülerlik azalsada hala telefonların vazgeçilmez oyunu olarak oynanıyor.

MARVEL ŞAMPİYONLAR TURNUVASI Bu oyun online olarak oynanmaktadır.İnternet bağlantısı gerektiği için istediğiniz her an oynayamazsınız.Cep telefonunda internete bağlanırsanız bağımlılık yaratan bir oyun olduğu için süpriz telefon faturası gelebilir. Sınırsız internetiniz varsa yüklemeniz gereken bir oyundur.

KONUŞAN TOM Özellikle çocukların favorisi olan bu oyun bir çok telefonda bulunuyor.Çocuklar bu kedi ile konuşmayı ve onu beslemeyi çok seviyor. Erkek çocukları ise dövmeye bayılıyor.

Subway Surfers Subway Surfers oyunu hırslı olan kişilere hitap etmektedir. Devamı gelecek...

Yarış oyunu severlere hitap eden Asphalt 8 oyunu büyük bir oynama oranına sahiptir.Görsel efektleri ve oyunun bölümlerinin uzun olması nedeni ile tercih ediliyor.

Dungeon Hunter 5 oyunu son zamanlarında en dikkat çekenlerinden bir tanesi oldu. Mobil platformda seni fantastik bir dünyaya çekecek gelmiş geçmiş en yoğun ve derinlikli kesip biçme oynu severlere göre diyebiliriz.

Hill Climb Racing oyununun en sevilen taraflarından bir tanesi ise arabaları modefiye ederek daha zevkli hale getirebiliyorsunuz. Bir çok araba seçeneği olmasıda ayrı bir tat katmaktadır.