Magazin

Altının patronları "birlik olup" devlerle yarışmak istiyor

Abone Ol

Türkiye'de 45 bin civarında firma, yaklaşık 400 bin çalışanla ekonominin öncü sektöründen kuyumculuğun temsilcileri, Türkiye Kuyumcular Birliğini kurarak hem 100 bin kişilik istihdam sağlayıp hem de 5 bin yıllık sektör tecrübesiyle dünyada bir numara olmayı hedefliyor. İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı Norayr İşler (Fotoğrafta) konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Türkiye'de 45 bin civarında firma, yaklaşık 400 bin çalışanla ekonominin öncü sektöründen kuyumculuğun temsilcileri, Türkiye Kuyumcular Birliğini kurarak hem 100 bin kişilik istihdam sağlayıp hem de 5 bin yıllık sektör tecrübesiyle dünyada bir numara olmayı hedefliyor. Kahramanmaraş Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Öz (Fotoğrafta) konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Türkiye'de 45 bin civarında firma, yaklaşık 400 bin çalışanla ekonominin öncü sektöründen kuyumculuğun temsilcileri, Türkiye Kuyumcular Birliğini kurarak hem 100 bin kişilik istihdam sağlayıp hem de 5 bin yıllık sektör tecrübesiyle dünyada bir numara olmayı hedefliyor. Kocaeli Kuyumcular Odası Başkanı Nuri Koç (Fotoğrafta) konuyla ilgili bir açıklama yaptı.