Magazin

Bakanlar Ünal ve Yıldırım, Kahramanmaraş'ta

Abone Ol

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti İl Başkanlığınca "Kahramanmaraş'ı yeniden hayal etmek" sloganıyla başlatılan "Ulaşım Çalıştayı" kapsamında geldikleri kentte, Kahramanmaraş Valiliğini ziyaret etti.

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti İl Başkanlığınca "Kahramanmaraş'ı yeniden hayal etmek" sloganıyla başlatılan "Ulaşım Çalıştayı" kapsamında geldikleri kentte, Kahramanmaraş Valiliğini ziyaret etti. Vali Mustafa Hakan Güvençer (solda), Ünal ve Yıldırım onuruna, Türkiye'nin orman varlığının artırılmasına yönelik çalışmalar kapsamında, ağaçlandırma sahalarında dikilen 20 bin fidan levhalarını takdim etti.

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti İl Başkanlığınca "Kahramanmaraş'ı yeniden hayal etmek" sloganıyla başlatılan "Ulaşım Çalıştayı" kapsamında geldikleri kentte, Kahramanmaraş Valiliğini ziyaret etti. Vali Mustafa Hakan Güvençer (sağ1), Ünal ve Yıldırım onuruna, Türkiye'nin orman varlığının artırılmasına yönelik çalışmalar kapsamında, ağaçlandırma sahalarında dikilen 20 bin fidan levhalarını takdim etti.

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti İl Başkanlığınca "Kahramanmaraş'ı yeniden hayal etmek" sloganıyla başlatılan "Ulaşım Çalıştayı" kapsamında geldikleri kentte, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret etti.