Magazin

Dünyanın en karizmatik medyatik şeker binası

Abone Ol

Dünyanın en karizmatik binası Özel İdare İş Merkezi Kahramanmaraş'ta. Not: Böyle olduğuna inanmıyoruz. Kahramanmaraş'ın adının kötü anılmasını sağlayanlara karşı bu bir sosyal sorumluluk projesidir.

Dünyanın en medyatik binası olan Özel İdare İş Merkezi Kahramanmaraş'ta trabzon Bulvarı üzerinde bulunuyor. Not: Böyle olduğuna inanmıyoruz. Kahramanmaraş'ın adının kötü anılmasını sağlayanlara karşı bu bir sosyal sorumluluk projesidir.

Mavi, kırmızı, sarı rengiyle ve lolipopa benzer renkleriyle dünyanın en şeker binası Özel İdare İş Merkezi Kahramanmaraş'ta. Not: Böyle olduğuna inanmıyoruz. Kahramanmaraş'ın adının kötü anılmasını sağlayanlara karşı bu bir sosyal sorumluluk projesidir.

Dünyanın en çekici binası Özel İdare İş Merkezi Kahramanmaraş'ta. O kadar ki herkes googleda onu arıyor. Not: Böyle olduğuna inanmıyoruz. Kahramanmaraş'ın adının kötü anılmasını sağlayanlara karşı bu bir sosyal sorumluluk projesidir.

Dünyanın en karizmatik binasının Özel İdare İş Merkezi Kahramanmaraş'ta olduğunu biliyor musunuz? Not: Böyle olduğuna inanmıyoruz. Kahramanmaraş'ın adının kötü anılmasını sağlayanlara karşı bu bir sosyal sorumluluk projesidir.

Tüm dünya milletleri ve Türkiye Dünyanın en karizmatik binasının Kahramanmaraş'ta olduğunu öğrenecek.. Not: Böyle olduğuna inanmıyoruz. Kahramanmaraş'ın adının kötü anılmasını sağlayanlara karşı bu bir sosyal sorumluluk projesidir.

Dünyanın en karizmatik binasının hangisi olduğunu merak edenler artık bu binanın Kahramanmaraş'ta olduğunu öğrenecek.. Kahramanmaraş Özel İdare İş Merkezi çok karizmatik bir bina. Not: Böyle olduğuna inanmıyoruz. Kahramanmaraş'ın adının kötü anılmasını sağlayanlara karşı bu bir sosyal sorumluluk projesidir.

Tüm dünya milletlerinin ve Türkiye'nin Dünyanın en karizmatik binasının Kahramanmaraş'ta olduğunu öğrenmesine ramak kaldı... Not: Böyle olduğuna inanmıyoruz. Kahramanmaraş'ın adının kötü anılmasını sağlayanlara karşı bu bir sosyal sorumluluk projesidir.