Magazin

Duşakabin dünyası yeni yerinde yeni konseptiyle hizmetinizde

Abone Ol

Kahramanmaraş'ın en büyük duşakabin firması Duşakabin Dünyası, kendi yerinden yeni konseptiyle hizmete açıldı. Ahmet Güneş'in sahibi olduğu Duşakabin Dünyası çeşit çeşit duşakabinler, küvetler, aksesuarlar, güvenli alışveriş, ince işçilik ve yüzde 100 müşteri memnuniyeti ilkesiyle hizmetine devam etmektedir.

Kahramanmaraş'ın en büyük ve en çok çeşit barındıran Duşakabin Dünyası, kendi yerinde yeni konseptiyle hizmet vermeye başladı. Yıllardır ekerek yolunda hizmet veren ve geride tamamı mutlu binlerce müşteri bırakan Duşakabin dünyası, Esentepe Akdo – Arslanbey Mesire Alanı Arasındaki yeni yerinde açıldı.

Kahramanmaraş'ta Duşakabin Sektörünün tartışmasız lider firması Duşakabin Dünyası yen, yer,nde de yepyeni modelleri ve şık tasarımları ile göz doldurmaya devam ediyor. Zengin ürün çeşiti, modern çizgiler ve şık tasarımlarla dikkatleri üzerine çeken Duşakabin Dünyası aynı zamanda uygun fiyatlarla cazibe merkezi haline gelmiş durumda.

"Bizim dünya kadar duşakabinimiz, sizin dünya kadar seçeneğiniz var" sloganlarıyla hizmet veren ve yüzde 100 müşteri memnuniyetini hedefleyen Duşakabin Dünyası firmasının sahibi Ahmet Güneş "Her şeyde biraz iyi hizmet yerine, tek alanda en iyi olmak için yola çıktık. Kendimizi duşakabin sektöründe geliştirdik. Ülkemizdeki ve dünyadaki sektörle ilgili gelişmeleri çok yakından takip ettik. Fuarlara katılarak yenilikleri takip ettik ve ürün çeşitliliğimizi artırdık.  En iyi işçilik, en uygun fiyat ve en iyi destek ilkesiyle hizmetimizi sürdürüyoruz. Firmamızda her mekana ve bütçeye uygun duşakabinler yer almaktadır" dedi.

Kahramanmaraş Esentepe Akdo'dan, Arslanbey Mesire alanına gideken 200 metre ileride sağ tarafta yer alan ve göz alıcı konseptiyle hemen dikkatinizi çekecek olan Duşakabin Dünyası fotoğraflarını görmek için aşağıdaki fotoğrafa ya da bağlanıtıya tıklayabilirsiniz.