Magazin

Galatasaray'ın Transfer Gündeminde Yer Alan 5 Yıldız Futbolcu!

Abone Ol

Galatasaray'da golcü transferi için arayışlar devam ederken, İspanya La Liga ekiplerinden Las Palmas'ın 23 yaşındaki Arjantinli forveti Sergio Araujo için Sarı-kırmızılı yönetimin girişimlerde bulunduğu açıklandı. Las Palmas'ın Arjantinli Sergio Araujo için 10 milyon Avro bonservis bedeli talep ettiği öğrenilirken, Galatasaray'ın bu transferi bitirmek için önemli adımlar attığı bildirildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun sağ kanat için takviye istemesi üzerine arayışlarına hız veren yönetimin, Almanya Bundesliga ekiplerinden Schalke 04'lü Farfan ile sözleşme imzalamak üzere görüşmelerde bulunduğu ortaya çıktı. Geçen sezon çok kötü bir futbol ortaya koyan 30 yaşındaki Perulu Farfan için yönetimin yaptığı ilk görüşmeden olumlu yanıt aldığı öğrenildi. Tecrübeli kanat oyuncusuna 3 milyon Avro vermeyi planlayan Galatasaray yönetiminin, Bruma ve Amrabat'tan doğan boşluğu 30 yaşındaki Farfan ile doldurması bekleniyor. Performansı ile kafalarda soru işaretleri bırakan Perulu yıldızın, Birleşik Arap Emirlikleri'nden de teklifler aldığı ve henüz kararını vermediği öğrenildi.

Galatasaraylı taraftarların transfer için son çare, sosyal medya kampanyaları başlattığı Paris Saint-Germain'in İsveçli dünyaca ünlü golcü Zlatan Ibrahimovic'in transferi için Sarı-kırmızılı yönetimin sponsor arayışında olduğu öğrenildi. Yılık ücreti 13 milyon Avro'yu bulan Ibrahimovic'in Galatasaray'a transferinin ancak iki sponsor yardımıyla olabileceği açıklandı. Bu transferin zor gözükmesine rağmen taraftarı mutlu etmek ve stada çekmek adına kısa sürede biteceği de iddialar arasında.

Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazanırken, stoper arayışlarında rota Ada'ya çevrildi. İngiltere Premier League ekiplerinden Tottenham'ın 25 yaşındaki Rumen savunmacısı Vlad Chiriches için girişimlerini sürdüren Galatasaray'ın bu transferde büyük yol katettiği öğrenildi. İşte Galatasaray'ın Vlad Chiriches transferinde geldiği son nokta bu haberimizde... Galatasaray'ın başarılı savunmacı için 5 milyon Avro'luk bir teklif sunduğu öğrenilirken, İngiliz ekibinin bu transfer için 7 milyon Avro talep ettiği ve pazarlıkların olumlu yönde ilerlediği bildirildi. Asıl bölgesi stoper olan 25 yaşındaki Vlad Chiriches, sağ bek pozisyonunda da forma giyebiliyor. Geçen sezon Premier League'de Tottenham formasını 10 defa giyen Chiriches, 708 dakika sahada kaldı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'un da kadrosuna katmak istediği Fransa'nın Monaco ekibinde forma giyen Lacine Traore için Galatasaray'ın da devreye girdiği ve transferde mutlu sona çok yakın olduğu öğrenildi. Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim'in de Sarı-kırmızılı ekipte görev aldığı süreçte transfer etmek istediği Lacine Traore yeniden gündeme geldi. Peki Galatasaray'ın son dakika transfer bombası Lacina Traore kimdir?.. 25 yaşında ve 2,03 boyundaki Fildişi Sahilli golcü Lacina Traore, Fransız devi Monaco'da forma giyiyor. Galatasaray'ın forvet adayları içinde yer alan golcünün Zlatan Ibrahimovic transferinin gerçekleşmeme ihtimaline yönelik alternatif isim olarak bekletildiği öğrenildi.