Magazin

İmdat Tufan Adaylık İçin Onikişubat'ı Adım Adım Geziyor

Abone Ol

Ak Parti Onikişubat İlçe Belediye Başkan Aday Adayı İmdat Tufan ilçeyi adım adım gezerek vatandaştan destek istiyor. Seçilmesi durumunda yapacaklarını da anlatan İmdat Tufan "vatandaşın çok büyük ilgisine mazhar olduğunu" ifade ediyor.

Ak Parti Onikişubat İlçe Belediye Başkan Aday Adayı İmdat Tufan i Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Başkanı Sayın Furkan Seyithanoğlu ve yönetimi ziyaret ederek adaylığı hakkında bilgi verdi. Tufan "Sivil Toplum Kuruluşları ile tam bir işbirliği yapacağını" söyledi.

Balıkpazarını gezen Ak Parti Onikişubat İlçe Belediye Başkan Aday Adayı İmdat Tufan vatandaşın sorunlarını dinledi. Tufan, pazar esnafının sorunlarını çözeceği sözünü verdi.

Kahramanmaraş Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği'ni ziyaret eden Ak Parti Onikişubat İlçe Belediye Başkan Aday Adayı İmdat Tufan Onikişubat'ı engelli dostu bir ilçe haline getireceklerini söyledi. Tufan, engellilerin sorunlarının çözülmesi için gereken her şeyi yapacaklarını ifade etti.

Ak Parti Onikişubat İlçe Belediye Başkan Aday Adayı İmdat Tufan Saçaklızade Vakfı Başkanı Ali Demirdöğen'i de ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi verdi.

Ak Parti Onikişubat İlçe Belediye Başkan Aday Adayı İmdat Tufan İHH Kahramanmaraş Yardımlaşama Derneği Başkanı M.Yusuf Bülbül’ü ziyaret etti.

Ak Parti Onikişubat İlçe Belediye Başkan Aday Adayı İmdat Tufan pazar esnafını ve çarşı esnafını ziyaret ederek Onikişubat İlçesinin sorunları hakkında bilgi aldı. Tufan, ziyaretlerinde vatandaşı dinledi ve görüşalışverişinde bulundu.

Ak Parti Onikişubat İlçe Belediye Başkan Aday Adayı İmdat Tufan ilçeyi sivil Toplum Kuruluşları ve halkla beraber yöneteceklerini ve katılımcı bir yönetim anlayışını benimseyeceklerini söyledi.

İŞTE Ak Parti Onikişubat İlçe Belediye Başkan Aday Adayı İmdat Tufan'ın vatandaşı Ziyaretlerinden Kareler...