Magazin

İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan polislerimizin isimleri

Abone Ol

Şehit Polis Hasan Bilgin İstanbul'da meydana gelen hain saldırıda Zonguldaklı Polis Memuru Hasan Bilgin şehit oldu. Saldırıda yaralanan Zonguldaklı polis memuru Hasan Bilgin de şehit oldu. Şehit Bilgin’in yarın (12 Aralık) Kozlu’da öğlen namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından defin edileceği belirtildi.

Şehit Polis Adem Oğuz Adana'nın Aladağ ilçesi Gıcak Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan 6 yıllık polis memuru Adem Oğuz (31), ilk görev yeri olan İstanbul'da düzenlenen bombalı saldırıda şehit oldu. Şehidin Belediye Evleri Mahallesi'ndeki babaevinde acı haberi alan annesi Yeter Oğuz, fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Baba Ali Oğuz'un ise teşhis ve cenaze işlemleri için İstanbul'a gittiği öğrenildi.

Şehit Polis İlker Uylaş Polis memuru İlker Uylaş'ın Hatay'daki baba evine ateş düştü

Şehit Polis Okan Doğan Polis memuru 23 yaşındaki Okan Doğan'ın memleketi Malatya'ya ateş düştü.

Şehit Polis Emre Horoz İstanbul'daki hain saldırıda Konya'ya ikinci şehit ateşi düştü. 38 şehidimizden birinin Konyalı Emre Horoz olduğu, İki yıllık evli olan Horoz'un iki ay önce ikiz bebeklerinin dünyaya geldiği öğrenildi.

Şehit Polis Oğuzhan Duyar Konya Hüyük Höçer nüfusuna kayıtlı polis memuru Oğuzhan Duyar da şehit oldu

Şehit Polis Ali Aksoy Akhisarlı 26 yaşındaki Ali Aksoy'un da şehit düşen polislerin içinde yer aldığı bildirildi. 3 yıllık polis olan ve İstanbul Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli olan Ali Aksoy’un kardeşi ve çiftçilik yapan annesi Medine Aksoy ile babası Ömer Aksoy Akhisar’ın Sarıçalı Mahallesi'nde ikamet ediyor. Anne ve babanın teşhis için bu sabah saatlerinde İstanbul’a gittiği bildirildi.

Şehit Emniyet Müdürü Vefa Karakurdu Özel Güvenlik Şube Müdürü Vefa Karakurdu, hain saldırıda şehit oldu.

Şehit Polis Mehmet Zengin Göreve 3 ay önce başlayan 21 yaşındaki polis memuru Mehmet Zengin'in Çorum nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Şehit polisin cenazesinin yarın öğlen Ankara’da kılınacak cenaze namazı sonrası defnedileceği öğrenildi.

Şehit Polis Adem Serin İstanbul Beşiktaş'teki terör saldırısında şehit olan Adem Serin'in acı haberi, Gaziantep'in Şehitkamil ilçesine bağlı Eyüp Sultan Mahallesi 38. Cadde'de oturan ailesine verildi. Şehidin bir ay sonra nişanlanacağı öğrenildi.

Şehit Polis Yakup Çapat

Şehit Polis Metin Düzgün Konya'ya üçüncü şehit ateşi düştü. Polis memuru Metin Düzgün'ün acı haberi ailesine ulaştı.

Şehit Polis Yasin İlke Beşiktaş-Bursaspor maçı sonrasında meydana gelen hain saldırıda şehit olan 38 kişiden birinin Kayseri doğumlu 23 yaşındaki polis memuru Yasin İke olduğu belirlendi. Şehit polisin Kayseri’deki ailesine acı haber bu sabah ulaştı. Acı haberi alınca fenalaşan Yasin İke’nin anne ve babası Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Şehit Polis Süleyman Sonkut Dün gece İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleştirilen terör saldırısında, Şanlıurfa-Siverek doğumlu polis memuru Süleyman Sonkut da şehit oldu. Şehit polis için bugün saat 14.00’da Siverek ilçe Emniyet Müdürlüğü'nde resmi tören düzenlenecek. Şehidin cenaze namazı Abdülkadir Geylani camide kılınacak ve Asri Mezarlığa defnedilecek.

Şehit Polis Durmuş Öcal

Şehit Polis Vefa Karakurdu

Şehit Polis Mustafa Öztürk Samsun Çarşambalı polis memurunu Mustafa Öztürk de şehit düşenlerin arasında yer alıyor.

Şehit Polis Soner İdil 27 yaşındaki polis memuru Soner İdil'in acı haberi, Van'daki baba evine ulaştı

Kartal Yuvası çalışanı Tunç Uncu hain saldırıda hayatını kaybedenler arasında.

Adana'nın İmamoğlu ilçesinden Mehmet Atıcı, İstanbul'daki hain terör saldırısında şehit oldu.

İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena Stadı yakınında gerçekleştirilen bombalı saldırıda ölenler arasında, Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Sinoplu 19 yaşındaki Berkay Akbaş'ın da bulunduğu belirtildi.

Bayburt Sorkunlu Toronsos köyünden polis memuru Hamit Şahin şehit oldu

Çevik kuvvet polisi olarak görevini İstanbul'da sürdüren Şehit Yakup Çapat'ın Keçiören ilçesi Bağlum bölgesinde bulunan evine ateş düştü.

Hain saldırıda sarı dolmuşlarda bulunan İsmail Koç isimli vatandaş da hayatını kaybetti

Şehit olanların arasında daha önce Niğde Emniyet Müdürlüğü'nde Komiser Yardımcısı olarak görev yapan ve Bor ilçesinden evli olan kendisi de bir şehit çocuğu olan Emniyet Amiri Kadir Yıldırım'da şehit oldu.

İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleştirilen bombalı saldırıda şehit olan polis memurlarından Hamdi Dikmen'in (29) acı haberi Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Alişar Hurçunlupınar Mahallesi'ndeki baba ocağına ulaştı. Acı haberi alan aile sinir krizleri geçirirken, şehit polis Hamdi Dikmen'in 3 ay önce polisliğe başladığı ve İstanbul'un ilk görev yeri olduğu belirtildi.

Beşiktaş'taki bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Murat Yılmaz'ın Muş'taki baba ocağına ateş düştü. Acı haberin duyulmasıyla birlikte şehidin Sunay Mahallesi'ndeki ailesinin evine vatandaşlar akın etti. 2 yıl önce göreve başlayan ve bekar olan şehit polis memuru Murat Yılmaz, Neriman ve Nazım Yılmaz çiftinin 4 çocuğunun en küçüğüydü.

Ankara Elmadağ Deliller Köyü'nden polis memuru Çetin Sarıkaya da şehit oldu

Dün gece teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybeden minibüs şoförü 24 yaşındaki Velat Demiroğlu'nun memleketi Diyarbakır'a ateş düştü.

İstanbul’daki hain terör saldırısında şehit düşen Manisalı polis Hüseyin Dalkılıç’ın İzmir’deki baba ocağına ateş düştü. 1,5 yaşında bir kızı olan Şehit Dalkılıç'ın eşinin 7,5 aylık hamile olduğu, şehidin ocak ayında ikinci kez baba olacağı öğrenildi.

Beşiktaş'taki Vodafone Arena Stadı'nın yanında dün gece teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polislerden 24 yaşındaki Bora Çelik'in, Niğde'nin Bor İlçesi'ndeki baba evine ateş düştü. Bor İlçesi'ne bağlı Saltuk Mahallesi'nde oturan Nuri, Rahime Çelik çiftine oğullarının şehitlik haberi polis görevlileri tarafından verildi. Acı haberi alan Çelik çiftini, yakınları teselli etmeye çalıştı. Bekar olan Bora Çelik'in cenazesi Niğde'nin Bor İlçesi'nde toprağa verilecek.

1 senelik geçici görevini Şırnak Cizre'de yaptıktan sonra İstanbul'a gelen ve saldırıda hayatını kaybeden Mustafa Kemal Devrilmez'in cenazesi Yozgat'a gönderilecek.

Eskişehirspor mali asbaşkanı Ekrem Birsen'in yeğeni, 29 yaşındaki polis memuru Uğur Ürker'in acı haberi Eskişehir’de yaşayam ailesine ulaştırıldı.

Kilisli polis memuru Ali Osman Şahin'in baba ocağına ateş düştü.

İstanbul Beşiktaş’ta Vodafone Arena Stadı yanında dün gece düzenlenen bombalı terör saldırısında Sinoplu polis memuru Hakan Tanrıkulu şehit oldu. Şehit Tanrıkulu’nun Durağan İlçesi'ndeki baba evine acı haberi ulaştı. Baba İzzet Tanrıkulu ve anne Ayşe Tanrıkulu oğullarının şehit haberi aldıktan sonra gözyaşlarına boğuldu. 3 yıllık polis memuru Hakan Tanrıkulu bekar olduğu belirtildi. Baba evine Türk Bayrağı asılırken, acı haberi duyan yakınları taziye için evine geldi.

Hain terör saldırısında şehit olan polis memurlarından Mehmet Taş’ın acı haberi, Şanlıurfa'nın Bozova İlçesi’nde yaşayan ailesini yasa boğdu. 6 aylık polis olduğu belirtilen polis memuru Mehmet Taş’ın acı haberi ailesine verildi. Oğlunun şehit haberi üzerine yıkılan çiftçi baba Salih Taş, "Vatan sağ olsun" diyerek ailesini teselli etmeye çalıştı. Anne İmhan Taş ise gözyaşlarına boğularak şehit oğlu için ağıt yaktı.3’ü kız, 7 çocuklu ailenin ortanca çocuğu olan şehit polis Mehmet Taş ile Enes Çiçek’in yarın Şanlıurfa’da, Halil Usta’nın cenazesinin ise İstanbul’da toprağa verilecek.