Eğitim

Kahramanmaraş Doğa Koleji'nden Başkonuş'ta 19 Mayıs Gençlik Kampı

Doğa Koleji Kahramanmaraş Kampüsü lise öğrencileri 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı anısına Başkonuş Yaylasında Gençlik Kampında bir araya geldiler.

Abone Ol

Doğa Koleji Kahramanmaraş Kampüsü Lise öğrencileri 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Gençlik Kampı etkinliği düzenledi.

Kahramanmaraş'ın eşsiz güzelliklerinden Başkonuş Yaylasında yapılan etkinliğe çok sayıda öğrenci ve öğretmenleri katıldı.

Çadırların kurulduğu, ateş başında sohbetlerin edildiği etkinlikte 19 Mayıs'ın önemi, Kurtuluş Mücadelesi ile ilgili anılar anlatıldı. Şiirler, türküler okundu.

Doğa Koleji Gençleri etkinlikte dev Türk Bayraklarıyla yürüyüş yaptılar. Gençlerin etkinliği yaylada bulunan vatandaşlar tarafından da coşkuyla karşılandı ve alkış aldı.

Doğa Koleji Kahramanmaraş, Kayseri, Gaziantep ve Adana Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Halil Gürsoy etkinlikle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Gürsoy açıklamasında "Doğa Koleji, eğitimin sadece kampüs içinde verileceğine inanan bir kurum değil. Eğitim kampüsteki eğitime paralel olarak hayatın her alanında ve doğayla iç içe bir şekilde sürdürülmektedir. Öğrencilerimizle sık sık gerek kampüs içinde gerekse kampüs dışında etkinlikler yapılmaktadır" dedi.

Öğrenciler de etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.