Magazin

Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Tam Liste Genel Seçim 2015

Abone Ol

Mahir ÜNAL Ak Parti Kahramanmaraş 1. Sıra Milletvekili Adayı 1 Temmuz 1966'da Kahramanmaraş Elbistan'da doğdu. Babasının adı Mehmet Reşat, annesinin adı Fitnat'tır. Öğretim Görevlisi; Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi. Yüksek lisansını İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Sosyal Yapı ve Sosyal Değişme Anabilim Dalında yaptı. İTO'da müşavir olarak çalıştı. 2004 ve 2009 yerel, 2007 genel seçimlerinde AK PARTİ seçim kampanyası strateji ekibinde danışmanlık yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliğinde bulundu. Irak, Malezya, Kıbrıs ve Lübnan gibi birçok ülkede seçim kampanyalarında strateji ekiplerinde görev aldı. Kent çalışmaları, yerel yönetimler ve siyasal iletişim konularında danışmanlık hizmeti verdi. Özel bir üniversitede Davranış Bilimleri Bölüm Başkanlığı görevini yürüttü. Bir vakıf üniversitesinde MBA'da örgütsel davranış dersleri verdi. İstanbul Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Anabilim Dalında doktorası devam etmektedir. Arapça ve İngilizce bilen Ünal, 1 çocuk babasıdır. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde Ak Parti'den Kahramanmaraş 1. Sıra Milletvekili Adayı oldu...

Nursel REYHANLIOĞLU Ak Parti Kahramanmaraş 2. Sıra Milletvekili Adayı 1968 Kahramanmaraş doğumlu.Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunudur.Halen serbest eczacılık yapmaktadır. Ak Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları İl Başkanlığı yaptı.

Veysi KAYNAK Ak Parti Kahramanmaraş 3. Sıra Milletvekili Adayı Veysi Kaynak 1 Ocak 1962'de Kahramanmaraş'ta doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Serbest avukatlık yaptı. Kahramanmaraş Belediye Meclis Üyeliği'nin yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcılığı, Encümen Başkanlığı, Bütçe Komisyon Başkanlığı ve Belediye Başkanvekilliği görevlerini yürüttü. Kahramanmaraş Belediye Başkanlığı görevinde bulundu. Özel bir şirkette yönetim kurulu başkanvekili olarak görev yaptı. 23. Dönem'de Kahramanmaraş Milletvekilliği yapan Kaynak, İngilizce ve Arapça bilmektedir. Kaynak evli ve 5 çocuk babasıdır.

Sevde Bayazıt Kaçar Ak Parti Kahramanmaraş 4. Sıra Milletvekili Adayı 2 Mart 1974'te Kahramanmaraş'ta doğdu. Baba adı Adil Erdem, anne adı Naciye'dir. Yapımcı; Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümünü bitirdi. 1996'da Ajans 1400 ve İLTA İletişim ve Tanıtım Hizmetlerinde başlayan çalışma hayatında pek çok projede yer aldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ'ye hazırlanan belgeseller ve tanıtım filmleri ile Osmanlı İmparatorluğunu anlatan "Zaman ve Mekan" adlı interaktif CD bu projelerden birkaçıdır. 2010'da her iki şirketin de Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi. "İstanbul 2010 Kültür Başkenti" kutlamaları çerçevesinde 10 belgesel film hazırladı. 2004 Yerel seçimlerinde İstanbul Bahçelievler Belediye Meclisi Üyeliği yaptı. Bahçelievler Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Sekreterliği ile Kahramanmaraş ve İlçeleri Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 24. Dönemde Parlamentolararası Birlik Türk Grubu Üyesi oldu. İngilizce bilen Bayazıt Kaçar, evli ve 2 çocuk annesidir.

Mehmet Uğur DİLİPAK Ak Parti Kahramanmaraş 5. Sıra Milletvekili Adayı

Dr.Mehmet İlker ÇİTİL Ak Parti Kahramanmaraş 6. Sıra Milletvekili Adayı

Türk İslam KARAKOÇ Ak Parti Kahramanmaraş 7. Sıra Milletvekili Adayı

İmran KILIÇ Ak Parti Kahramanmaraş 8. Sıra Milletvekili Adayı

Fahrettin Oğuz TOR Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş 1. Sıra Milletvekili Adayı

Sefer AYCAN Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş 2. Sıra Milletvekili Adayı

Hacı Mustafa TOMBULOĞLU Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş 3. Sıra Milletvekili Adayı

Prof. Dr. Mehmet Akif KÜTÜKÇÜ Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş 4. Sıra Milletvekili Adayı

Fehmi KİRAZ Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş 5. Sıra Milletvekili Adayı

Dr. Faruk ATLI Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş 6. Sıra Milletvekili Adayı

Şule ARIKAN Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş 7. Sıra Milletvekili Adayı

Hasan SEYİTHANOĞLU Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş 8. Sıra Milletvekili Adayı

Kamil DALKARA Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş 1. Sıra Milletvekili Adayı

Nilden Bayazıt Postalcı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş 2. Sıra Milletvekili Adayı Nilden Bayazıt POSTALCI http://nildenpostalci.com/index.php Kadıköy Anadolu Lisesi’nden sonra Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı’ na girdim. İlk tercihine girebilen çok az şanslı insandan biri olarak dopdolu bir 4 sene geçirdim Boğaziçi Üniversitesi’nde. Tomris Uyar’dan yaratıcı yazarlık, rahmetli Yavuzer Çetinkaya’dan sinematografi , çok değerli hocam Prof. Oya Başak’dan drama ve kurgu dersleri almış olmak büyük ayrıcalıktı; önlerinde saygıyla eğiliyorum. Bugün karşılaştığım her olaya farklı pencereden bakabilmeyi becerebiliyorsam çokça bu muhteşem insanların çabaları sayesindedir. Şimdi siyasette çok ihtiyaç duyulan bir noktayı bu güzel insanlar pek güzel anlattılar bize: hayata değişik açılardan bakmayı başarabilmek. Yazımdan da anlaşılır; üniversite yaşantım süresince farklı algılama yöntemleri, kişilerarası iletişim hep ilgimi çekti. Henüz iletişim Türkiye’de fazla bilinmiyorken A.B.D ‘de iletişim alanında yüksek lisans yaptım. Ne olacağımı çok da bilmeyerek “ iletişim bilimi” konusunda başladığım yüksek lisans programım, tesadüfen aldığım politik iletişim dersiyle farklı bir alana kaydı: siyaset iletişimi. Uzun süre yayıncılık yaptım, diğer taraftan da öğretim görevliliği. Ancak siyaset ve iletişim hayatımın her döneminde oldu. Yeditepe Üniversitesi, Kültür Üniversitesi ve sonrasında Boğaziçi Üniversitesi’nde siyaset iletişimi dersleri vermeye hep devam ettim. Siyaset 2008 senesinde “tam gün” olarak hayatıma girdi. Edindiğim birikimi “aşkla bağlı olduğum” partimle bütünleştirmek, değişime katkıda bulunmak, daha da önemlisi çocuklarıma yaşanabilecek bir yarın bırakabilmek sorumluluğuyla kayıt oldum partime. CHP İstanbul İl yöneticiliği görevinde bulundum. Op. Dr Ziya Postalcı ile evliyim. On üç ve beş yaşlarında muhteşem iki çocuğum var; Zeynep ve Tuna. Başka bir tutkum; edebiyat. Basılıp yayınlanmış çeviri romanlarım bulunmakta. Üniversite ve Parti çalışmalarımın dışında Sarıyer’de kurucusu olduğum M.E.B’e bağlı bir anaokulum var. Bilirsiniz; en büyük mutluluk çocuk yetiştirmektir. Siyaset çalışmalarım CHP dışında da devam etmekte. Bir düşünce platformu olarak kurulan Toplumcu Düşünce Enstitüsü’nün yönetim kurulu üyesiyim. Aynı zamanda KA-DER (Kadın Adayları Destekleme Derneği) üyesiyim.

Eylem ÇAĞRAŞ Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş 3. Sıra Milletvekili Adayı

Emre KAZANCI Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş 4. Sıra Milletvekili Adayı

Kibar ÖZDEMİR Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş 5. Sıra Milletvekili Adayı

Selim SÜMEN Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş 6. Sıra Milletvekili Adayı

Fatih VİCDAN Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş 7. Sıra Milletvekili Adayı

Duran ÖZDAL Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş 8. Sıra Milletvekili Adayı

Aziz TUNÇ HDP Kahramanmaraş 1. Sıra Milletvekili Adayı

Ayşenur VAİZOĞLU HDP Kahramanmaraş 2. Sıra Milletvekili Adayı

İbrahim ÇİÇEK HDP Kahramanmaraş 3. Sıra Milletvekili Adayı

Sibel IŞIK HDP Kahramanmaraş 4 Sıra Milletvekili Adayı

Emre GENÇ HDP Kahramanmaraş 5. Sıra Milletvekili Adayı

Meryem YILDIZ HDP Kahramanmaraş 6. Sıra Milletvekili Adayı

İbrahim ŞAHİNDAL HDP Kahramanmaraş 7. Sıra Milletvekili Adayı

Süleyman DEPREM HDP Kahramanmaraş 8. Sıra Milletvekili Adayı

Haşim YANAR Saadet Partisi Kahramanmaraş 1. Sıra Milletvekili Adayı

Ömer POLAT Saadet Partisi Kahramanmaraş 2. Sıra Milletvekili Adayı

Ali KIVRAK Saadet Partisi Kahramanmaraş 3. Sıra Milletvekili Adayı

Erkan PINARBAŞI Saadet Partisi Kahramanmaraş 4. Sıra Milletvekili Adayı

Hasan KIZILDAĞ Saadet Partisi Kahramanmaraş 5. Sıra Milletvekili Adayı

Kadir GÜNDEŞ Saadet Partisi Kahramanmaraş 6. Sıra Milletvekili Adayı

Ahmet HOCAOĞLU Saadet Partisi Kahramanmaraş 7. Sıra Milletvekili Adayı

Abdi ASLAN Saadet Partisi Kahramanmaraş 8. Sıra Milletvekili Adayı

İshak AKBAY Kahramanmaraş Bağımsız Milletvekili Adayı