Ekonomi

Kahramanmaraş'ın en büyük Bellona Mağazası Açıldı

Kahramanmaraş'ın en büyük Bellona mağazası, Onikişubat ilçesi Tekerek yolu üzerinde açıldı. İhsan Mobilya adıyla açılan Bellona Mağazasının açılışına özel çok özel indirimler yapılıyor.

Abone Ol

Kahramanmaraş'ın En Büyük Bellona Mağazası İhsan Mobilya, Onikişubat ilçesi Tekerek yolu üzerinde yepyeni konseptiyle açıldı.

Açılışta bir konuşma yapan İhsan Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Saygılıer: “Kahramanmaraş’a kazandırdığımız bu mağazada bütün misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Açılışa özel kapsamlı bir şekilde; ev tekstilinden, halıdan, yatak odasından, yemek odasından bütün ürün gruplarından indirimli ürünlerimiz var. Bütün misafirlerimizi, Kahramanmaraşlı hemşerilerimizi mağazamıza bekliyoruz.” dedi.

Açılışa Bellona Genel Müdürü Mustafa Karamemiş, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, markanın üst düzey yöneticileri, vatandaşlar ve ilgililer katıldı.

Çiğköfte başta olmak üzere çeşitli ikramların da yapıldığı açılışta konuşan Bellona Genel Müdürü Mustafa Karamemiş, mağazanın kent halkına hayırlı olmasını diledi.

Bellona’nın mottosunun ‘Yaşam alanlarına değer katan konforlu mobilyalar üretmek’ olduğunu vurgulayan Bellona Genel Müdürü Mustafa Karamemiş, “Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Türkiye’deki 614. Mağazamızı buraya açtık. Tabii yurt dışında da 170 tane de satış mağazasına sahibiz. Bütün amacımız konforlu, estetik mobilyalar üretmek ve bunları her kademeden tüketiciyle bu konforlu mobilyaları buluşturmak. Bunun için tabii bu mağazaları açmak çok kolay değil, geri planda çok ciddi çalışmalar var. Gerek Ar-Ge’siyle, mimarisiyle tasarımıyla bütün çalışmaları bu noktaya getirip mağazaları açarken çok gururlanıyoruz, çok da heyecanlanıyoruz. Marka değeri sadece markamız için değil, ülkemiz için de çok önemli. Bu doğrultuda çalışmalarımıza yön veriyoruz” dedi.

Mağazanın hem Kahramanmaraş hem de ülke ekonomisi için çok önemli olduğuna değinen AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel ise “Bu yatırımı, bu güzel müesseseyi Kahramanmaraş’a kazandırdıkları için ben öncelikle işletme sahibimiz Ahmet Bey’e Doru Gruba, Bellona markamıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu yatırımları her geçen gün büyüyerek devam edecektir, inancımız bu yönde. Rabbim hayırlı kazançlar versin” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, mağazda açılışa özel 1 hafta boyunca çeşitli indirimler yer alacak.