Magazin

Kahramanmaraş'ta 50 yılını dolduran çiftler ağırlandı

Abone Ol

Kahramanmaraş'ta 50 yılın dolduran 80 evli çift, belediyece düzenlenen programda ağırlandı.

Kahramanmaraş'ta 50 yılın dolduran 80 evli çift, belediyece düzenlenen programda ağırlandı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesince "Sevgi Bir Günlük Değil Bir Ömürlüktür" isimli program, Çamlıca Sosyal Tesisleri'nde düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, burada konuşma yaptı.

Kahramanmaraş'ta 50 yılın dolduran 80 evli çift, belediyece düzenlenen programda ağırlandı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesince "Sevgi Bir Günlük Değil Bir Ömürlüktür" isimli program, Çamlıca Sosyal Tesisleri'nde düzenlendi. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu (sol 3) da etkinliğe katıldı.

Kahramanmaraş'ta 50 yılın dolduran 80 evli çift, belediyece düzenlenen programda ağırlandı. Kahramanmaraş'ta 50 yılın dolduran 80 evli çift, belediyece düzenlenen programda ağırlandı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesince "Sevgi Bir Günlük Değil Bir Ömürlüktür" isimli program, Çamlıca Sosyal Tesisleri'nde düzenlendi. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, burada konuşma yaptı.

Kahramanmaraş'ta 50 yılın dolduran 80 evli çift, belediyece düzenlenen programda ağırlandı.