Magazin

Kahramanmaraş'ta Camiye Ayakkabıyla Girdiler

Abone Ol

Kahramanmaraş tanıtım filmi çekmek için ayakkabılarını çıkarmadan camide çekim yapan Ankaralı firmaya ve buna izin veren yetkililere tepki yağıyor. İşte şok eden detaylar...

Kahramanmaraş Tanıtım Filmi Çekmek için Ankara'dan gelen ekibin Ulu Cami'deki çekimleri yapmak için cami içerisine galoş giyerek ayakkabı ile girmeleri büyük tepkilere neden oldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen ihaleyi kazanan ve tanıtım filmi çekmek için şehrimize gelen ekip çalışmalara başladı. Ekibin Ulu camideki çekimleri sırasındaki görüntüleri ise büyük tepki çekti. Çekimler için camiye giren ekip çalışanları ayakkabılarını çıkarmadılar ve sadece galoş giydiler.

Haber46'nın gündeme getirmesinin ardından sosyal medyada yüzlerce kişinin eleştiri yağmuruna tuttuğu firma yetkilileri şu ana kadar konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadılar. Pek çok kişi galoş giyerek bile olsa camiye ayakkabıyla girmenin çok büyük bir yanlış ve ibadethaneye karşı hürmetsizlik olduğunu ifade ettiler.

Konuyla ilgili ihaleyi veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin nasıl bir tepki vereceği ve Kahramanmaraş İl Müftülüğünün nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu. Zira tepkiler sadece ilgili firmaya değil, camiye bu şekilde girilmesine izin veren cami görevlilerine de tepki yağıyor.