Magazin

Kahramanmaraş'ta milletvekilliği için istifa edenler

Abone Ol

Faruk Aksu 2011 yılı Ak PArti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Eğitimci Faruk Aksu... Ak PArtideki duruşu ve çizgisini sürdüren ve "Önce İnsan" sloganı ve "Durmak yok yola devam" anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Faruk Aksu Ak Parti'den milletvekili aday adayı olmak için bu gün görevinden istifa etti.

Mutlu Kaya Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Mutlu KAYA, Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde aday olmak amacıyla görevinden istifa etti.

Gökhan Gökşen 2011 yılında yapılan milletvekilliği seçimlerinde Ak Parti'den milletvekili aday adayı olan Dr. Gökhan Gökşen 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Prof. Dr. Tahir AKGEMCİ MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir AKGEMCİ, MHP'den milletvekili olmak için görevinden istifa etti.

Sefer AYCAN Gazi Ü.Tıp Fakültesinden istifa eden Sefe Aycan MHP'den milletvekili aday adayı olacak.

Süfyan Emiroğlu Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Başmüfettişi Süfyan Emiroğlu Ak Parti'den Kahramanmaraş milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Fehmi Kiraz Türk Ziraat Yüksek Mühendisleri Birliği Başkanı Fehmi Kiraz MHP'den Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Veysi Kaynak Adalet Bakan Yardımcısı 23. Dönem Kahramanmaraş Milletvekill Veysi Kaynak Ak Parti'den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Ejder Oruç MHP'nin tanınmış isimlerinden Ejder Oruç MHP'den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

İlker Çitil Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürü İlker Çitil Ak Parti'den Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

İmran KILIÇ Adıyaman Müftüsü İmran Kılıç, görevinden istifa ederek Ak Partiden Kahramanmaraş Milletvekilliği için aday adayı olduğunu açıkladı.

Nadir Yıldırım Milli Eğitim Bakanlığı'nda çalışan Eğitim Yöneticisi Nadir Yıldırım milletvekilliği için görevinden istifa etti.

Teyfik Yağcı Eğitim-Bir Sen Genel Başkan Yadımcısı Teyfik Yağcı Ak Parti'den Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Tabip Gülbay Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Genel Sekreteri Dr. Tabip Gülbay Ak Parti'den Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Dr. Alper Keten Kahramanmaraş Adli Tıp Şube Müdürü Ve Kahramanmaraş Kalkınma Derneği Başkanı Uzm. Dr. Alper Keten 25. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilliği Aday Adaylığı Nedeni İle Görevinden İstifa Etti.