Magazin

Kahramanmaraş'ta yaşlı ve hasta şair-yazarlar evlerinde ziyaret edildi

Abone Ol

Yetiştirdiği şairlerle "şiirin başkenti" olarak adlandırılan Kahramanmaraş'ta, 52. Kütüphaneler Haftası nedeniyle hasta ve yaşlı şair ve yazarlar evlerinde ziyaret edildi. Yazar Mustafa Okumuş ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Yetiştirdiği şairlerle "şiirin başkenti" olarak adlandırılan Kahramanmaraş'ta, 52. Kütüphaneler Haftası nedeniyle hasta ve yaşlı şair ve yazarlar evlerinde ziyaret edildi. Yazar Fazıl Tiyekli ise ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Yetiştirdiği şairlerle "şiirin başkenti" olarak adlandırılan Kahramanmaraş'ta, 52. Kütüphaneler Haftası nedeniyle hasta ve yaşlı şair ve yazarlar evlerinde ziyaret edildi. İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı (sol2) ile Yazar Fazıl Tiyekli (solda) kitap ve okuma üzerine sohbet etti.

Yetiştirdiği şairlerle "şiirin başkenti" olarak adlandırılan Kahramanmaraş'ta, 52. Kütüphaneler Haftası nedeniyle hasta ve yaşlı şair ve yazarlar evlerinde ziyaret edildi. İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı AA muhabirine programla ilgili açıklama yaptı.