Magazin

Kısmetse Olur kızı Serap Gürbüz'ün instagram pozları

Abone Ol

SERAP GÜRBÜZ KİMDİR? Kısmetse Olur yeni yarışmacılarından biri de Serap Gürbüz. Instagram hesabından bol bol fotoğraflarını paylaşan Serap Gürbüz göbeğine taktığı piercing ile dikkat çekti.

SEKSİ İMAJI VAR Serap Gürbüz'ün instagram hesabından paylaştığı kareler birbirinden farklı bir profil ortaya koyuyor. Bir yanda sıradan bir ev kızı öte yanda ise vamp bir gece kadını...

KÖPEĞİ ÇAKIL'A DELİ OLUYOR Kısmetse Olur gelin adayı Serap Gürbüz bir köpek sahibi. 4 yıldır yanında olan köpeğine Çakıl ismini koyan Serap Gürbüz sevgiyi biraz abartmış. İnsanlardan daha çok köpeğini sevdiğini söyleyen Serap Gürbüz, Kısmetse Olur damat adaylarının dikkatini çekecek bir tip.

SERAP GÜRBÜZ NE İŞ YAPIYOR? Serap Gürbüz sporla ilgileniyor. Meslek hanesi boş olan Serap Gürbüz'ün mazisindeki sevgililerine dair instagram hesabında bir iz yok.

HER AN SAÇMALARIM Kendisini mahallenin deli dolu ismi olarak niteleyen Serap Gürbüz yengeç burcundan. Sevdiğimi gördüğümde her an saçmalarım diyen Serap Gürbüz, heyecanlandığı için kendini gizleyemediğini söylüyor.

MAÇO DAMAT ADAYI İSTİYOR Köpeği ile birlikte yaşamayı kabul edecek damat adayı isteyen Serap Gürbüz, 'Merhametli ve maço olmalı' dedi. Kendisini damat adayının kısıtlamasını isteyen Serap Gürbüz ilginç bir profil çiziyor.

İşte Kısmetse Olur'un yeni kızlarından Serap Gürbüz'ün instagram hesabından yansıyan ilginç fotoğrafları.