Magazin

MHP Kahramanmaraş Milletvekilliği için adı geçen isimler

Abone Ol

7 Haziran 2015'de yapılacak genel seçimlerde partilerin aday adayları ortaya çıkmaya başlarken kamuoyunda bazı isimler konuşulmaya başlandı. İşte MHP'den Kahramanmaraş Milletvekilliği için adı geçen isimler:

Mesut Dedeoğlu MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu... 2011'de sürpriz bir şekilde tepeden inme birinci sıradan aday oldu ve meclise girdi. Bu dönemde en çok önerge veren milletvekili olarak çok faal bir görüntü verdi. Parti yönetimiyle ilk yıllardaki kopukluk son dönemde sona erdi. Şu anda en güçlü adaylardan biri olarak görülüyor.

Prof. Dr. Tahir Akgemci MHP'nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı. MHP'nin oylarını ciddi oranda artırdı. İlk iki sırada yer almak için çalışıyor. Tahir Akgemci ciddi oranda şansı olan adaylardan biri.

Mehmet Akif Paksoy Bir önceki dönem MHP Kahramanmaraş Milletvekili olarak mecliste yer alıyordu. Geçen dönem yerini Mesut Dedeoğlu'na bırakmıştı. Yeniden meclise girmek için yoğun bir çalışma içinde olduğu konuşuluyor. Güçlü adaylardan biri...

Yusuf Temizkan Ziraat Mühendisi Yusuf Temizkan MHP Onikişubat Belediye Başkan adayı oluncaya kadar siyasete uzak bir isimdi. Şimdi milletvekilliği için yeniden meydanlara çıkmaya hazırlandığı konuşuluyor. MHP'de adı dillendirilen güçlü adaylardan biri...

Şule Arıkan Kahramanmaraş'ta MHP camiasının çok yakından tanıdığı bir isim. MHP'lilerin ablası olarak biliniyor ve camiada çok seviliyor. Aday olsun olmasın seçimde en çok çalışan ve yorulan bir isim olarak büyük saygı duyuluyor. Listeye girmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Kerim Yılmaz 2007'de yapılan genel seçimlerde MHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı olarak meydanlara çıkmıştı. Camiada çok sevilen bir isim . Yeniden meydanlara dönmeye hazırlandığı iddia ediliyor.

Mustafa Bastırmacı Uzun yıllar MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığı yaptıktan sonra geçtiğimiz aylarda istifa etti ve milletvekili adaylığı için çalışmalara başladı.

Av. Neslihan Koca Nergiz Geçen yıl yapılan seçimlerde MHP'nin Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı olarak meydanlardaydı. Çok çalıştı. Neredeyse gezmediği mahalle, köy kalmadı. Şimdi de milletvekilliği için çalışmak istiyor. Listeye girebilecek adaylar arasında görülüyor.

Ejder Oruç 2011'de Ankara'da önemli bir kurumda bürokrat olarak çalışırken milletvekili adaylığı için görevinden istifa eden Ejder Oruç, MHP'nin en güçlü isimlerinden biri olarak görülüyor. Ejder Oruç'un da Milletvekili adaylığı için zemin yoklamasında bulunduğu iddia ediliyor.

Dr. Farku Atlı Ülkücü camianın çok yakından tanıdığı bir isim olan Faruk Atlı'nın adı her dönem milletvekilliği için konuşuluyor. Bu dönemde de Faruk Atlı'nın adı en çok konuşulan adaylardan biri...

Av. Günay Kodaz 2011 yılında yapılan genel seçimlerde MHP Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı olarak sahalara inmişti. Günay Kodaz'ın bu dönemde de aday adayı olacağı konuşuluyor.

Fahrettin Oğuz Tor SGK Başmüfettişi Fahrettin Oğuz Tor 2011 yılında yapılan genel seçimlerde MHP'nin Kahramanmaraş Milletvekili aday listesinde 2. sırada yer almıştı. Tor'un 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde de listede iyi bir yerde olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Hüseyin Cahit Gökşen 2011 yılında yapılan genel seçimlerde MHP'den 4. sıra Kahramanmaraş milletvekili adayı olan Hüseyin Cahit Gökşen 2007'de 5. sıradan aday gösterilmişti. Aslen Andırınlı olan Hüseyin Cahit Gökşen'in bu seçimde de aday olabileceği konuşuluyor.

Necati Karatuluk İş adamı Necati Karatuluk 2011 yılında yapılan genel seçimlerde MHP'nin son sıra adayıydı. Yine meydanlara inen Karatuluk'un şimdiki hedefi daha iyi bir yerden listeye girmek.

Akif Tolun MHP'nin güçlü isimlerinden biri olan Akif Tolun 2011 yılında da MHP'den milletvekilliği için aday adayı olmuştu. Tolun'un bu seçimde de milletvekilliği için zemin yoklaması yaptığı konuşuluyor.

Prof. Dr. Sefer AYCAN MHP camiasının çok yakından tanıdğı Prof. Dr. Sefer AYCAN, milletvekilliği için adı geçen isimlerden biri...

Rafet Küsmüş MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığına aday olan iş adamı Rafet Küsmüş'ün milletvekilliği için aday adayı olabileceği konuşuluyor.

Ahmet Biçici MHP camiasının çok yakından tanıdğı Ahmet Biçici, 2011 yılında da milletvekilliği için MHP'den aday aday olmuştu. Biçici bu seçimde de milletvekilliği için adı geçen isimlerden biri...