Magazin

Müge Anlı Kimdir? Özel hayatı

Abone Ol

Müge Anlı ile ilgili bilmek istediğiniz her şey burada...

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası İhsan Anlı'dır.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı.2008'de gazeteci Burhan Akdağ'dan boşandı. Bu evlilikten 1 kızı oldu.Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yapmıştır.

Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Düdek Cenk Eren'le FOX'ta, Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etmiştir.

Dobra Dobra'daki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp tam anlamıyla sunuculuğa geçti; atv'de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı.

Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin hâlâ bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaktadır.

Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv'de sundu.

Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.

Müge Anlı Pakize Suda ile bir süre "dobra dobra" programını sunduktan sonra ATV'ye geçti ve magazin programını tamamen bıraktı. ATV'de formatı kendine ait olan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programını sunmaya başlayan Müge Anlı asıl başarısını bu programda yakaladı ve bir anda Türk Televizyon tarihinin en başarılı isimlerinden biri haline geldi.

Müge Anlı yeni programında çözülemeyen sır dolu cinayetleri çözmekte, kayıpları bulmakta, birbirlerinden ayrılan aileleri kavuşturmaktadır.

Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv'de sundu.Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.

Son olarak kaybolma riski yüksek bireylerin daha güvenli bir yaşam sürmeleri ve kaybolmaları halinde daha kolay bulunmaları için yaptığı Sevgi İzi" projesiyle kariyerinde zirve yapan Müge Anlı gelecekte çok daha başarılı programlara imza atacak gibi görünüyor.